Vooronderzoek

Brochure

Leven zonder lenzen

Gewoon weer zelf zien!

Contactlenzen, je hebt ze nodig om goed te zien, maar ideaal zijn ze niet. Iedere avond weer dat verplichte vloeistofbadje, die droge en geïrriteerde ogen en terugkerende kosten van aanschaf en dagelijks onderhoud. Om niet te spreken van het risico op scheuren, infecteren, uitvallen of kwijtraken. Grote kans dat je je dag-, week- of maandlenzen regelmatig vervloekt.

Maar je kunt leven zonder lenzen! Of zonder bril, mocht je lenzen en bril afwisselen of een fulltime brildrager zijn. Met een behandeling als ooglaseren kun je zo weer scherp zien, maar dan met je eigen ogen.

Een leven vol gemak en bewegingsvrijheid. Met 1 groot verschil: zonder kwetsbare contactlenzen. Niet langer brilletje op, brilletje af, brilletje kwijt, kapot of vies. En niet meer de grootste ergernis van brildragers: beslagen glazen. Gewoon zelf zien zonder gedoe.

 

Leven zonder lenzen met FYEO

Wij bieden alles om jou van je contactlenzen of bril af te helpen. Behandelingen zijn er in alle soorten en maten. De bekendste en meest toegepaste methode is ooglaseren. Het maakt niet uit of je een min-sterkte, plus-sterkte of cilinderafwijking hebt, ogen laseren corrigeert je ogen snel en nauwkeurig.

Is ooglaseren niets voor jou of niet mogelijk, dan is lensimplantatie een perfect alternatief. Bij deze oplossing corrigeert een kunstlens de sterkteafwijking in je oog. Super geavanceerd.

Gratis onderzoek                                                                

Zowel ooglaseren als implantlenzen hebben ieder hun specifieke eigenschappen. Van snel herstellend, geschikt voor bepaalde sterkteafwijkingen tot ontwikkeld voor ogen die tegen een stootje moeten kunnen. Precies wat bij jou past.

Welke behandeling voor jou geschikt is, hangt af van het onderzoek, je leefstijl en je leeftijd. Wil je weten of je ogen behandeld kunnen worden om van je lenzen of bril af te komen, boek dan het gratis vooronderzoek.

Lezen zonder lenzen

Thuis bij FYEO

Wij begrijpen als geen ander hoe scherp zicht jouw leven kan veranderen. Van ooglaseren tot lensimplantaten, alle technieken en behandelingen hebben wij in huis voor jouw oplossing. Wil je vrij en zorgeloos zien, kom dan langs bij FYEO.

Meer weten? Meld je nu aan voor het vooronderzoek

Al ruim 50.000 mensen zijn jou voorgegaan. Ieder met een eigen reden en unieke oogsituatie, maar allemaal om weer scherp te zien zonder bril of contactlenzen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Het vooronderzoek is een belangrijke eerste stap naar jouw vrijheid. In dit onderzoek test de optometrist wat je zicht is, of je ogen gezond zijn en welke methode geschikt is om jou van je contactlenzen of bril af te helpen. Vervolgens krijg je een gesprek met de oogarts voor een behandeladvies op maat.

Goed om te weten, het vooronderzoek is altijd gratis en vrijblijvend.      

Kom langs in de kliniek naar jouw keuze en ervaar je behandelmogelijkheden.