Vooronderzoek

Brochure

Lezen zonder bril

Gewoon weer zelf zien!

Toegegeven, zonder leesbril had je deze FYEO-pagina niet kunnen lezen. Als leesbrildrager is je bril onmisbaar, maar gedoe is het vaak wel. Dat storende montuur rond je gezichtsveld. Altijd maar brilletje op, brilletje af, brilletje kwijt, kapot of vies. En hoe vaak ben je niet in slaap gevallen met je leesbril nog op je neus? Of er bovenop gaan zitten? Om maar niet te spreken van de grootste ergernis onder brildragers: beslagen glazen.

Heb je weleens nagedacht over lezen zonder bril? Of lezen zonder lenzen, als je lenzen en bril afwisselt of een fulltime lenzendrager bent. Een oogbehandeling geeft je altijd en overal vrij zicht.

 

Lezen zonder bril met FYEO

Wij bieden alles om jou van je leesbril af te helpen én veraf zonder bril of contactlenzen te kunnen zien. Gewoon weer lekker zelf zien zonder gedoe.

Brilvervangende oogbehandelingen zijn er in alle soorten en maten. Welke methode voor jou geschikt is, hangt af van het onderzoek, je leefstijl en leeftijd. Op basis hiervan kun je in aanmerking komen voor een speciale leesbrilcorrectie of een lensimplantatie die zichtproblemen op álle afstanden oplost. Wil je exact weten of je ogen behandeld kunnen worden, boek dan het gratis vooronderzoek.

Iedere behandeling heeft zijn specifieke eigenschappen. Van snel herstellend, geschikt voor bepaalde sterkteafwijkingen tot speciaal ontwikkeld om leesklachten te verhelpen. Precies wat bij jou past.

Lezen zonder bril

Thuis bij FYEO

Wij begrijpen als geen ander hoe scherp zicht jouw leven kan veranderen. Van ooglaseren tot lensimplantaten, alle technieken en behandelingen hebben wij in huis voor jouw oplossing. Wil je vrij en zorgeloos zien, kom dan langs bij FYEO.

Meer weten? Meld je nu aan voor het vooronderzoek

Al ruim 50.000 mensen zijn jou voorgegaan. Ieder met een eigen reden en unieke oogsituatie, maar allemaal om weer scherp te zien zonder bril of contactlenzen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Het vooronderzoek is een belangrijke eerste stap naar jouw vrijheid. In dit onderzoek test de optometrist wat je zicht is, of je ogen gezond zijn en welke methode geschikt is om jou van je contactlenzen of bril af te helpen. Vervolgens krijg je een gesprek met de oogarts voor een behandeladvies op maat.

Goed om te weten, het vooronderzoek is altijd gratis en vrijblijvend.      

Kom langs in de kliniek naar jouw keuze en ervaar je behandelmogelijkheden.