Vooronderzoek

Brochure

FYEO: het gemak van zelf zien

Ontdek wat implantlenzen of ooglaserbehandelingen mogelijk kunnen maken voor je ogen. Het gemak van appen, autorijden, lezen, sporten, klussen, alles zonder bril. Of zonder contactlenzen, het is maar net wat je draagt. Ervaar het verschil. Ontdek het gemak van leven zonder bril.

De blijheid van vrijheid

Wij bieden vrijheid voor ogen. Ons idee? De stip aan de horizon dichtbij halen. Als jij doet wat je graag doet, lacht het leven je toe. Oog in oog met je geluk, zo noemen we dat. Daarom kijken we verder dan bril, lens of zelfs laser. We horen graag jouw verhaal. Scherp zien is maatwerk en een unieke samenwerking tussen ons.
 

Brochure aanvragen

Alle informatie over oogbehandelingen in een handige brochure. Overzichtelijk en to-the-point. Liever online lezen? Geen probleem, dan sturen we je de e-brochure.

Vergeet niet te noemen hoe oud je bent. Oogbehandelingen zijn nauw gelinkt aan de leeftijd van het oog. Dan ontvang je in ieder geval de juiste brochure.

Door je gegevens achter te laten ga je ermee akkoord dat FYEO telefonisch of per mail contact met je kan opnemen om een gratis en vrijblijvend vooronderzoek aan te bieden.