Vooronderzoek

Brochure

creditWarning.alt
Vanaf 31,- per maand

Ooglaseren

Ooglaseren vanaf een klein bedrag per maand. Klinkt te mooi om waar te zijn? Met onze gespreid betalen optie is een ooglaserbehandeling dichterbij dan je denkt. Niet in één keer een groot bedrag betalen, maar maandelijks een vast bedrag waarvan je de hoogte deels zelf kunt bepalen. Lees snel verder hoe het werkt!

Voordelen van gespreid betalen

  • Mogelijk bij alle behandelingen
  • Direct een leven zonder bril
  • Vast maandbedrag
  • Gratis extra of eerder aflossen
  • Alles online geregeld
     

Hoe werkt gespreid betalen?

Kiezen

Ben je geschikt voor een behandeling en wil je voor gespreid betalen gaan? Kies dan voor deze optie op de e-factuur.

Aanvragen

NAW- en financiële gegevens invullen.

Ondertekenen

Uploaden van aanvullende documenten en digitaal ondertekenen.

Je bent klaar!

Alles is geregeld, zodra jouw aanvraag is goedgekeurd kan de behandeling plaatsvinden.

Over Lender & Spender

Lender & Spender is onze financiële partner. De lening voor gespreid betalen wordt dus tussen jou en Lender & Spender afgesloten. FYEO voert de behandeling uit, maar staat verder buiten deze betalingsregeling.
Dankzij gespreid betalen met een vast bedrag per maand, hoef je de kosten niet in één keer te betalen, maar los je maandelijks af. 

Wat ga ik per maand betalen?

Om te weten wat jouw maandelijkse kosten worden als je jouw behandeling via een betalingsregeling gaat betalen, kun je gebruikmaken van de rekentool*. Hierbij zie je, op basis van de ingevulde looptijd, gemakkelijk en snel waar je aan toe bent. Het maandbedrag van de lening is afhankelijk van de looptijd die je kiest. 

Je kunt ook meteen berekenen of je in aanmerking komt voor een lening. Dit doe je door op de knop ‘Kom ik in aanmerking?’ te klikken. Door een aantal vragen in te vullen kan je direct checken of een betalingsregeling voor jou mogelijk is. Let op: dit is een indicatie.

*Deze rekentool is ontwikkeld door Lender & Spender. FYEO is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten, onvolledigheden of onjuistheden in de resultaten van de tool. Gebruikers dienen de tool dan ook enkel te gebruiken ter informatie en kunnen hieraan geen rechten ontlenen. 

Powered by Lender & Spender

Waarom ooglaseren?

Met ooglaseren kunnen we jou de vrijheid van een leven zonder bril of contactlenzen geven. Geen beslagen brilglazen meer, geen geïrriteerde ogen meer van je contactlenzen en ga zo maar door. Wie droomt daar nu niet van?

Lees meer over ooglaseren

Gratis vooronderzoek

De eerste en essentiële stap om je oogsituatie exact in kaart te brengen. Zonder vooronderzoek geen behandeling. Dit is essentiëel voor je behandeladvies. Je vooronderzoek is altijd gratis en vrijblijvend. Inclusief metingen, gesprek met de oogarts en behandeladvies. Ook wanneer je niet voor een behandeling gaat. Of je ogen niet behandeld kunnen worden door contra-indicaties.

Boek direct een gratis vooronderzoek

Rekenvoorbeelden gespreid betalen

Type behandeling Prijs behandeling (2 ogen) Totale kredietbedrag Termijnbedrag per maand Jaarlijkse kostenpercentage Debetrentevoet op jaarbasis Duur kredietovereenkomst Totaal te betalen bedrag
Lasek customised 2390 2390 31 9,9% 9,9% 10 Jaar 3708
TransPRK customised 2790 2790 39 11,9% 11,9% 10 Jaar 4669
IntraLasik customised 3190 3190 44 11,9% 11,9% 10 Jaar  5339
ReLEx SMILE 3590 3590 50 11,9% 11,9% 10 Jaar

6007

* Bedragen in euro's, afrondingsverschillen voorbehouden.

** Een niet-doorlopend kredietaanbod van Lender & Spender. Toetsing en registratie BKR. Bekijk hier de algemene voorwaarden van Lender & Spender. FYEO treedt op als vrijgestelde bemiddelaar van Lender & Spender. FYEO en Lender & Spender geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financieel product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.