Vooronderzoek

Brochure

Leven zonder bril

Gewoon weer zelf zien!

Ontdek wat implantlenzen voor jou kunnen betekenen. Het gemak van autorijden, sporten, stappen, klussen, alles zonder bril. Of zonder contactlenzen, het is maar net wat je draagt. Ervaar het verschil. Ontdek het gemak van leven zonder bril. Benieuwd naar de mogelijkheden? Het vooronderzoek is een belangrijke eerste stap naar jouw vrijheid.
 

Leven zonder bril

De oplossing voor jou

ExtraLenzen kunnen een intelligent alternatief zijn voor ooglaseren. Deze voorzetlenzen zijn een veel toegepaste en pijnloze methode om je oogafwijking te corrigeren. In tegenstelling tot ooglaseren verandert er niets aan de anatomie van je ogen. Vooral geschikt voor hogere min- en plus-sterktes, extreme afwijkingen, cilinder, droge ogen of dun hoornvlies.

Waarom een behandeling bij FYEO?

Vaste all-in prijzen

Vaste all-in prijzen

      Meer dan 50.000 cliënten     
      behandeld

     Alle behandelopties in huis
     met eerlijk advies

        Levenslange garantie

Anne over haar ExreaLensimplantatie

Saskia over haar behandeling bij FYEO

"Ik wilde zo graag van mijn bril af, vooral ook voor het sporten."
Precies zoals het haar was uitgelegd, is de behandeling gegaan. De ExtraLenzen ervaart Saskia echt als een openbaring en geven haar een ongelooflijke vrijheid.
“Als ik kijk naar wat ik uitgaf per jaar aan lenzen en bril, dan is dit het voor mij 100% waard. Ik heb er echt geen moment spijt van gehad."

Meer weten? Meld je nu aan voor het vooronderzoek

De eerste en essentiële stap om je oogsituatie exact in kaart te brengen. Het vooronderzoek is altijd gratis en vrijblijvend. Inclusief metingen, gesprek met de oogarts en behandeladvies. Ook wanneer je niet voor een behandeling gaat. Plan direct een afspraak.