Vooronderzoek

Brochure

Leven zonder bril

Gewoon weer zelf zien!

Ontdek wat implantlenzen voor jou kunnen betekenen. Het gemak van autorijden, sporten, stappen, klussen, alles zonder bril. Of zonder contactlenzen, het is maar net wat je draagt. Ervaar het verschil. Ontdek het gemak van leven zonder bril. Benieuwd naar de mogelijkheden? Het vooronderzoek is een belangrijke eerste stap naar jouw vrijheid.
 

Leven zonder bril

De oplossing voor jou

ExtraLenzen kunnen een intelligent alternatief zijn voor ooglaseren. Deze voorzetlenzen zijn een veel toegepaste en pijnloze methode om je oogafwijking te corrigeren. In tegenstelling tot ooglaseren verandert er niets aan de anatomie van je ogen. Vooral geschikt voor hogere min- en plus-sterktes, extreme afwijkingen, cilinder, droge ogen of dun hoornvlies. Welke behandeling jou past hangt van af van je oogsituatie, leeftijd en leefstijl. Na het uitgebreide vooronderzoek krijg je tijdens het consult met de arts een behandeladvies op maat dat perfect aansluit op jouw ogen en je wensen. De oogarts die je ontmoet tijdens dit consult is ook de oogarts die jou uiteindelijk behandelt als je besluit voor een behandeling te gaan. Zo zie je tijdens jouw behandeling een bekend gezicht.

Waarom een behandeling bij FYEO?

Persoonlijk behandeladvies op maat

        Levenslange garantie

Meer dan 50.000 cliënten behandeld

Vaste all-in prijzen

All-in prijs

Anne over haar ExreaLensimplantatie

Saskia over haar behandeling bij FYEO

"Ik wilde zo graag van mijn bril af, vooral ook voor het sporten."
Precies zoals het haar was uitgelegd, is de behandeling gegaan. De ExtraLenzen ervaart Saskia echt als een openbaring en geven haar een ongelooflijke vrijheid.
“Als ik kijk naar wat ik uitgaf per jaar aan lenzen en bril, dan is dit het voor mij 100% waard. Ik heb er echt geen moment spijt van gehad."

Meer weten? Meld je nu aan voor het vooronderzoek

De eerste en essentiële stap om je oogsituatie exact in kaart te brengen. Het vooronderzoek is altijd gratis en vrijblijvend. Ook wanneer je niet voor een behandeling gaat. Plan direct een afspraak.