Leven zonder bril

Gewoon weer zelf zien!

Ontdek wat implantlenzen voor jou kunnen betekenen. Het gemak van appen, autorijden, lezen, sporten, klussen, alles zonder bril. Of zonder contactlenzen, het is maar net wat je draagt. Ervaar het verschil. Ontdek het gemak van leven zonder bril. Benieuwd naar de mogelijkheden? Het vooronderzoek is een belangrijke eerste stap naar jouw vrijheid.
 

Leven zonder bril

De oplossing voor jou

Wij begrijpen als geen ander hoe scherp zicht jouw leven kan veranderen. Lensimplantie helpt je van je bril, contactlenzen en leesklachten af. Een geavanceerde kunstlens in je oog corrigeert je zichtafwijkingen. Zowel dichtbij als veraf. Een lensimplantaat kan zelfs staar verwijderen. De resultaten zijn extreem goed te voorspellen. Heerlijk helder zien.

Waarom een behandeling bij FYEO?

Vaste all-in prijzen

Vaste all-in prijzen

      Meer dan 50.000 cliënten     
      behandeld

               Alle mogelijke
               behandelopties

        Altijd een eerlijk advies

Hein lensimplantatie

Hein over zijn behandeling bij FYEO

"Ik was klaar met de leesbrilletjes. Ben nu voorgoed van die ellende af. Had het veel eerder moeten doen!"
Precies zoals het hem was uitgelegd, is de behandeling gegaan. De ReplaceLenzen ervaart Hein echt als een openbaring en geven hem een ongelooflijke vrijheid.
“Niet meer ’s morgens wakker worden en dan je bril op moeten zetten."

Meer weten? Meld je nu aan voor het vooronderzoek

De eerste en essentiële stap om je oogsituatie exact in kaart te brengen. Het vooronderzoek is altijd gratis en vrijblijvend. Inclusief metingen, gesprek met de oogarts en behandeladvies. Ook wanneer je niet voor een behandeling gaat. Plan direct een afspraak.