fbpx Spring naar content

Leven zonder bril

Ontdek wat implantlenzen voor jou kunnen betekenen. Het gemak van appen, autorijden, lezen, sporten, klussen, alles zonder bril. Of zonder contactlenzen, het is maar net wat je draagt. Ervaar het verschil. Ontdek het gemak van leven zonder bril. Benieuwd naar de mogelijkheden? Het vooronderzoek is een belangrijke eerste stap naar jouw vrijheid.

De oplossing voor jou

Wij begrijpen als geen ander hoe scherp zicht jouw leven kan veranderen. Lensimplantie helpt je van je bril, contactlenzen en leesklachten af. Een geavanceerde kunstlens in je oog corrigeert je zichtafwijkingen. Zowel dichtbij als veraf. Een lensimplantaat kan zelfs staar verwijderen. De resultaten zijn extreem goed te voorspellen. Na het uitgebreide vooronderzoek krijg je tijdens het consult met de arts een behandeladvies op maat dat perfect aansluit op jouw ogen en je wensen. De oogarts die je ontmoet tijdens dit consult is ook de oogarts die jou uiteindelijk behandelt als je besluit voor een behandeling te gaan. Zo zie je tijdens jouw behandeling een bekend gezicht.

Waarom een behandeling bij FYEO?

  • Persoonlijk behandeladvies op maat
  • Levenslange garantie
  • Meer dan 50.000 cliënten behandeld
  • All-in prijs
Treated client

Hein over zijn behandeling bij FYEO

"Ik was klaar met de leesbrilletjes. Ben nu voorgoed van die ellende af. Had het veel eerder moeten doen!"
Precies zoals het hem was uitgelegd, is de behandeling gegaan. De ReplaceLenzen ervaart Hein echt als een openbaring en geven hem een ongelooflijke vrijheid.
“Niet meer ’s morgens wakker worden en dan je bril op moeten zetten."

Plan een gratis en vrijblijvend vooronderzoek

Iedere behandeling begint met een vooronderzoek. Dit onderzoek is essentieel om jouw oogsituatie exact in kaart te brengen. Zonder vooronderzoek geen behandeling.

  • Persoonlijk behandeladvies op maat
  • Oogarts van consult, is behandeld oogarts
  • All-in prijs