Vooronderzoek

Brochure

Leven zonder bril

Gewoon weer zelf zien!

Ontdek wat een ooglaserbehandeling of lensimplantatie voor jou kan betekenen. Het gemak van autorijden, sporten en klussen, alles zonder bril. Of zonder contactlenzen, het is maar net wat je draagt. Ervaar het verschil. Ontdek het gemak van leven zonder bril. Benieuwd naar de mogelijkheden? Het vooronderzoek is een belangrijke eerste stap naar jouw vrijheid.
 

Leven zonder bril

Jouw oogoplossing beschikbaar

Zeg maar dag tegen je bril of contactlenzen. Wat jouw ogen nodig hebben, bieden wij aan. Of het nu gaat om de nieuwste ooglasertechnieken, ReplaceLenzen of andere lensimplantaties, wij hebben alle behandelingen voor leven zonder bril in huis.Na het uitgebreide vooronderzoek krijg je tijdens het consult met de arts een behandeladvies op maat dat perfect aansluit op jouw ogen, je leefstijl en je wensen. De oogarts die je ontmoet tijdens dit consult is ook de oogarts die jou uiteindelijk behandelt als je besluit voor een behandeling te gaan. Zo zie je tijdens jouw behandeling een bekend gezicht.

Waarom een behandeling bij FYEO?

Persoonlijk behandeladvies op maat

Levenslange garantie

Meer dan 50.000 cliënten behandeld

Vaste all-in prijzen

All-in prijs

Serina ooglaseren

Pascale over haar behandeling bij FYEO

"Ik wilde me niet meer verstoppen achter mijn bril. Nu met mijn ‘nieuwe ogen’ voelt het alsof ik de hele dag in een feestjurk rondloop.."
Dat zelfs háár slechte ogen behandeld konden worden, was de definitieve beslisser.
“Maar nu was er een speciale operatie waardoor alles in één keer kon. En ver wegkijken, en lezen, en met een cilinder, dus ik dacht, nou ja, als dat kan, en het zou altijd zo blijven, dan ga ik dat wel doen.”

Meer weten? Meld je nu aan voor het vooronderzoek

De eerste en essentiële stap om je oogsituatie exact in kaart te brengen. Het vooronderzoek is altijd gratis en vrijblijvend. Ook wanneer je niet voor een behandeling gaat. Plan direct een afspraak.