Vooronderzoek

Brochure

FYEO: het gemak van zelf zien. Nu ook in Urmond

Ontdek wat implantlenzen of ooglaserbehandelingen mogelijk kunnen maken voor je ogen. Het gemak van appen, autorijden, lezen, sporten, klussen, alles zonder bril. Of zonder contactlenzen, het is maar net wat je draagt. Ervaar het verschil. Ontdek het gemak van leven zonder bril.

Urmond leven zonder bril

Jouw oogoplossing beschikbaar

Zeg maar dag tegen je bril of contactlenzen. Wat jouw ogen nodig hebben, bieden wij aan. Sinds kort hebben wij ook een kliniek in Urmond waar je terecht kunt voor de oogbehandeling die het best bij jou past. Of het nu gaat om de nieuwste ooglasertechnieken, ReplaceLenzen of andere lensimplantaties, wij hebben alle behandelingen voor leven zonder bril in huis.

Compleet en overzichtelijk

Brochure aanvragen

Alle informatie over oogbehandelingen in een handige brochure. Overzichtelijk en to-the-point. Liever online lezen? Geen probleem, dan sturen we je de e-brochure.
 

Door je gegevens achter te laten ga je ermee akkoord dat FYEO telefonisch of per mail contact met je kan opnemen om een gratis en vrijblijvend vooronderzoek aan te bieden.

Bekijk hier het verhaal van Leon

Ik ben echt visueel ingesteld. Alles in mijn voorstelling zie ik eerst voor me. Met mijn ‘nieuwe ogen’ zie ik alles nu vlijmscherp.