Vooronderzoek

Brochure

FYEO: het gemak van zelf zien. Nu ook in Urmond

Ontdek wat implantlenzen of ooglaserbehandelingen mogelijk kunnen maken voor je ogen. Het gemak van appen, autorijden, lezen, sporten, klussen, alles zonder bril. Of zonder contactlenzen, het is maar net wat je draagt. Ervaar het verschil. Ontdek het gemak van leven zonder bril.

Nijmegen leven zonder bril

Jouw oogoplossing beschikbaar

Zeg maar dag tegen je bril of contactlenzen. Wat jouw ogen nodig hebben, bieden wij aan. Sinds kort hebben wij ook een kliniek in Urmond waar je terecht kunt voor de oogbehandeling die het best bij jou past. Of het nu gaat om de nieuwste ooglasertechnieken, ReplaceLenzen of andere lensimplantaties, wij hebben alle behandelingen voor leven zonder bril in huis.

Waarom een behandeling bij FYEO?

Levenslange garantie

Vaste all-in prijzen

All-in prijs. Behandeling altijd inclusief follow-up en nazorg

Meer dan 50.000 cliënten behandeld

Persoonlijk behandeladvies op maat

Leon over zijn oogbehandeling bij FYEO

Leon over zijn behandeling bij FYEO

"Ik ben echt visueel ingesteld. Alles in mijn voorstelling zie ik eerst voor me. Met mijn ‘nieuwe ogen’ zie ik alles nu vlijmscherp."
Precies zoals het hem was uitgelegd, is de behandeling gegaan. Zijn 'nieuwe ogen' ervaart Leon echt als een openbaring en geven hem een ongelooflijke vrijheid.
“Ik heb een dochtertje van 5. Die zie ik nu groeien. Ik zie haar stapjes maken, bijna alsof ze iedere ochtend als een nieuw mensje wakker wordt. Dát moet ik zien, dat wil ik blijven zien."

Meer weten? Meld je nu aan voor het vooronderzoek

De eerste en essentiële stap om je oogsituatie exact in kaart te brengen. Het vooronderzoek is altijd gratis en vrijblijvend. Ook wanneer je niet voor een behandeling gaat. Inclusief metingen, gesprek met de oogarts en behandeladvies op maat dat aansluit bij jouw ogen en je wensen. De oogarts die je ontmoet tijdens dit consult is ook de oogarts die jou uiteindelijk behandelt als je besluit voor een behandeling te gaan. Zo zie je tijdens jouw behandeling een bekend gezicht. Plan direct een afspraak.