Home » Behandelingen

De juiste oplossing voor ieder oog

Refractieve chirurgie is de verzamelnaam voor chirurgische ingrepen aan het oog die ervoor zorgen dat het invallend licht weer exact op het netvlies terecht komt. Hiervoor bestaan verschillende technieken en behandelingen. FYEO Medical heeft álle brilvervangende technieken in huis. Hierdoor kunnen we u altijd de behandeling bieden die het beste bij u past.

Wij helpen u graag met het kiezen van een passende behandeling die aansluit bij uw behoeften.

Bij FYEO Medical kunt u terecht voor ooglaserbehandelingen en lensimplantaties

Ooglaseren

Ooglaseren is veruit het bekendste alternatief wanneer u van uw bril of lezen af wilt. Bij een ooglaserbehandeling past de oogchirurg de bolling van het oog met een laser aan, zodanig dat het licht weer exact op het netvlies valt en het zicht weer scherp wordt.
Meer informatie over ooglaseren

 


 

Lensimplantatie

Een lensimplantatie is het plaatsen van een hoogwaardige kunststof lens in het oog waarmee het zicht gecorrigeerd wordt. Bij FYEO Medical hebben we vier typen lensimplantatie; ExtraLenzen, ReplaceLenzen, Low Vision Lens en ReadonLens.
Meer informatie over lensimplantatie

 


 

 • PZP
  CZ
  Nationale Nederlanden
  VGZ
  OHRA
  Univé
  Bewuzt
  Interpolis
  IZA
  Medewerker FYEO Medical
  Goed zien met eigen ogen?
  Wilt u een afspraak maken of meer informatie over een brilvervangende behandeling? Klik op onderstaande button of typ hiernaast uw naam en telefoonnummer. Dan bellen we u zo snel mogelijk terug!
  Afspraak maken
  Teruggebeld worden