Home » Behandelingen » Complicaties of neveneffecten

Complicaties of neveneffecten

Geen enkele operatie is helemaal zonder risico. Zo kan er ook bij een oogcorrectie een neveneffect of complicatie ontstaan. Bij FYEO Medical is de kans op een complicatie uiterst gering, omdat we alleen werken met ervaren, gecertificeerde artsen en de meest hoogwaardige apparatuur.

Onze oogchirurg of optometrist kan de voor u mogelijke risico’s met u bespreken.

Mocht er na de behandeling toch een complicatie of neveneffect optreden, dan zijn deze vaak zeer goed te behandelen en is volledig herstel mogelijk. Om het herstel zo goed mogelijk te laten verlopen en risico’s tot een minimum te beperken, vragen we u de instructies die u meekrijgt, zo goed mogelijk op te volgen en controleafspraken na te komen.

 

Extra behandeling gratis

De statistieken wijzen uit dat 97% van de ooglaserbehandelingen zonder complicatie verloopt. Een deel van de overige 3% heeft een complicatie die in de loop van de tijd vanzelf verdwijnt of er is sprake van een onder- of overcorrectie. U komt dan in aanmerking voor een nabehandeling. Deze extra behandeling is bij FYEO Medical gratis binnen vijf jaar. Zie hiervoor onze garantie en nazorg.

Correctie bij lensimplantatie

In een klein aantal gevallen is er na een lensimplantatie een reststerkte over. Hiervoor is een extra correctie gewenst. Dit kan middels een AdditionLens of ooglaseren worden gecorrigeerd. Treedt deze complicatie binnen vijf jaar na de ingreep op, dan krijgt u deze behandelingen gratis.

De kans op een complicatie of neveneffect is dus zeer minimaal. Wat de mogelijke complicaties per behandeling zijn vindt u hier.

 

 • PZP
  CZ
  Nationale Nederlanden
  VGZ
  OHRA
  Univé
  Bewuzt
  Interpolis
  IZA
  Medewerker FYEO Medical
  Goed zien met eigen ogen?
  Wilt u een afspraak maken of meer informatie over een brilvervangende behandeling? Klik op onderstaande button of typ hiernaast uw naam en telefoonnummer. Dan bellen we u zo snel mogelijk terug!
  Afspraak maken
  Teruggebeld worden