Home » Behandelingen » Garantie en nazorg

Garantie en nazorg

Samen met FYEO Medical kiest u voor de meest optimale techniek voor uw ogen. Toch kan het wel eens voorkomen dat het gewenste resultaat niet geheel wordt behaald.

De natuurlijke genezing van het oog is namelijk nog niet voor 100% voorspelbaar, waardoor een zeer klein percentage van de behandelingen in aanmerking komt voor een aanvullende behandeling. Indien dit zich voordoet, dan openbaart zich dit in bijna alle gevallen binnen de eerste maanden na de behandeling.

Omdat wij pas tevreden zijn als u dat bent, kunnen we een aanvullende behandeling uitvoeren. Zonder bijkomende kosten. Zonder kleine lettertjes. Deze garantie geldt tot maar liefst 5 jaar na uw eerste behandeling.
We hebben hiervoor wel een aantal voorwaarden: zo kunnen we alleen een aanvullende behandeling uitvoeren als het medisch verantwoord is en indien het eenzelfde soort behandeling betreft. De te corrigeren sterkte moet meer bedragen dan + of – 0,50 dioptrie.

 • Daarnaast bent u standaard verzekerd van complete nazorg:
 • Alle controles na de behandeling zijn de eerste vijf jaar inbegrepen.
 • Gedurende het eerste jaar na de behandeling mag u gratis gebruik maken van kunsttranen.
 • PZP
  CZ
  Nationale Nederlanden
  VGZ
  OHRA
  Univé
  Bewuzt
  Interpolis
  IZA
  Medewerker FYEO Medical
  Goed zien met eigen ogen?
  Wilt u een afspraak maken of meer informatie over een brilvervangende behandeling? Klik op onderstaande button of typ hiernaast uw naam en telefoonnummer. Dan bellen we u zo snel mogelijk terug!
  Afspraak maken
  Teruggebeld worden