Home » Behandelingen » Klantervaringen » Manon van der Heijden

Manon van der Heijden

PR & Voorlichting FYEO Medical

Sinds 2014 werkt Manon van der Heijden op de afdeling PR en voorlichting bij FYEO Medical. Een supermoderne oogkliniek waar het aan niets ontbreekt. “Het leukste aan mijn werk? Dat hier iedere dag mensen gelukkig worden gemaakt met goed zicht!” Uit eigen ervaring weet Manon namelijk hoe onhandig het is om afhankelijk te zijn van bril en contactlenzen. En sinds vorig jaar weet ze nu ook hoe het is om wel ‘gewoon’ scherp te zien met haar eígen ogen!

Zonder twijfels

“Voordat ik bij FYEO Medical kwam werken, had ik natuurlijk wel gehoord van ooglaseren. Ik had echter nooit vermoed dat er hiervoor zoveel verschillende technieken bestaan. Dankzij mijn werk weet ik nu exact wat de (on)mogelijkheden zijn en hoe een behandeltraject in zijn werk gaat. Omdat ook ik liever brilloos door het leven ga, deed ik zonder twijfels een vooronderzoek. Hieruit bleek dat de kwaliteit van mijn hoornvlies niet optimaal was, waardoor ik niet in aanmerking kwam voor een ooglaserbehandeling. De kans dat ik last zou krijgen van droge ogen was te groot. Daarom zou een ExtraLens implantatie voor mij de beste optie zijn. Dat zijn lenzen die je ín je ogen kunt laten implanteren. In tegenstelling tot ooglaseren verandert deze behandeling niets aan de anatomie van je oog en je kunt ze eventueel ook weer laten verwijderen.”

Eierdopjes

“Mijn ExtraLens behandeling is inmiddels een jaar geleden en ik heb er nog iedere dag plezier van. Al moet ik eerlijk zeggen dat ik er nu niet meer zo vaak bij stil sta als in het begin. Goed kunnen zien went blijkbaar snel.”

Beoordeling
Review Date
Behandeling
ExtraLens
Beoordeling
51star1star1star1star1star