Home » Behandelingen » Lensimplantatie » ExtraLens implantatie

ExtraLens implantatie bij FYEO Medical

Bij een ExtraLens implantatie plaatst de oogchirurg een kunstlensje voor de natuurlijke ooglens. Het is als het ware een contactlens ín uw oog in plaats van óp uw oog. De lens gaat een leven lang mee en corrigeert het zicht op afstand. ExtraLens implantatie is een veel toegepaste en bovenal pijnloze methode om een oogafwijking te corrigeren.

Een belangrijk verschil met ooglaseren is dat het een omkeerbaar proces is; er verandert niets aan de anatomie van uw oog. Het blijft altijd mogelijk om de lens weer te laten verwijderen. Omdat de resultaten extreem goed te voorspellen zijn en de herstelperiode minimaal is, wint deze vorm van brilvervangende chirurgie snel aan populariteit.


Er zijn verschillende typen ExtraLens. Zo werken we met Visian ICL en ArtiLens. Welke lens het meest geschikt is voor uw ogen kunt u het best bespreken met de oogarts aan de hand van de resultaten uit uw vooronderzoek.

ExtraLenzen zijn ideaal voor hogere sterkte- en cilinderafwijkingen en ook een uitstekend alternatief wanneer blijkt dat uw hoornvlies te dun is voor een ooglaserbehandeling.

Welke behandeling past bij u?

 

 


Onze ExtraLenzen

Visian ICL lens

Visian ICL

devider

De Visian ICL implantlens is gemaakt van elastisch materiaal en wordt geplaatst in de achterste oogkamer (achter de iris). Deze lens is dus onzichtbaar en kan hoge sterktes corrigeren.
Meer informatie

Artilens

ArtiLens

devider

ArtiLenzen zijn ultradunne contactlenzen die voor óf achter uw iris worden geïmplanteerd. Door een aantal unieke technische eigenschappen kunnen deze lenzen extreem hoge sterktes corrigeren.
Meer informatie

 • PZP
  CZ
  Nationale Nederlanden
  VGZ
  OHRA
  Univé
  Bewuzt
  Interpolis
  IZA
  Medewerker FYEO Medical
  Goed zien met eigen ogen?
  Wilt u een afspraak maken of meer informatie over een brilvervangende behandeling? Klik op onderstaande button of typ hiernaast uw naam en telefoonnummer. Dan bellen we u zo snel mogelijk terug!
  Afspraak maken
  Teruggebeld worden