Home » Behandelingen » Lensimplantatie » ReplaceLens implantatie » Monofocale implantlens

Monofocale implantlens

Scherp zicht op afstand

Een monofocale implanteerbare ReplaceLens zorgt ervoor dat uw zicht op afstand weer helemaal scherp wordt. De monofocale (enkelvoudige) ReplaceLens is er ook in een torische variant, geschikt voor mensen met cilinder.

Hoe werkt de monofocale implantlens?
De oogarts verwijdert de natuurlijke lens uit het oog en plaatst vervolgens een kunstmatige lens terug, in dit geval de Acrysof IQ (ReSTOR IOL). De ingreep zelf duurt vaak niet langer dan een paar minuten. Voor deze behandeling heeft u een keuze uit twee operatie technieken: Catalys Precision Laser System (laser) of Phaco techniek. In geval van staar vergoedt uw zorgverzekeraar soms een deel van de lensimplantatie bij FYEO Medical. Vraag hier dus zeker naar bij uw zorgverzekeraar.


Voor wie is de monofocale implantlens geschikt?
De monofocale implantlens is geschikt voor iedereen die de voorkeur geeft aan scherp zicht op één bepaalde afstand. Het is dus mogelijk dat u na de behandeling nog een bril nodig heeft.

Wat zijn de voordelen van de monofocale implantlens?
1. Verwijderen van (eventuele) staar
2. Snel herstel
3. Scherp zicht op één afstand


Ieder oog is anders, daarom kijken we samen met u wat uw wensen zijn en welke ReplaceLens voor u het meest geschikt is. Vraag nu een gratis vooronderzoek aan en kijk wat we voor u kunnen betekenen.

 

Vraag een gratis vooronderzoek aan


Wie gingen u voor?

 • PZP
  CZ
  Nationale Nederlanden
  VGZ
  OHRA
  Univé
  Bewuzt
  Interpolis
  IZA
  Medewerker FYEO Medical
  Goed zien met eigen ogen?
  Wilt u een afspraak maken of meer informatie over een brilvervangende behandeling? Klik op onderstaande button of typ hiernaast uw naam en telefoonnummer. Dan bellen we u zo snel mogelijk terug!
  Afspraak maken
  Teruggebeld worden