Vooronderzoek

Brochure

FYEO opent nieuwe kliniek in Arnhem

FYEO heeft als doel om iedereen in Nederland een kans te geven op een leven zonder bril of contactlenzen. Met de opening van een gloednieuwe kliniek in Arnhem is een ooglaserbehandeling of lensimplantatie nu ook binnen handbereik voor iedereen in regio Oost-Nederland.  

De uitbreiding naar Arnhem is een belangrijke stap voor FYEO, dé oogspecialist in Nederland. De vestiging in Arnhem is compleet verbouwd en voorzien van de nieuwste apparatuur op het gebied van ooglaseren en lensimplantatie. Onder begeleiding van ervaren artsen vinden hier chirurgische ingrepen plaats en staat er een gedreven team van specialisten klaar om vooronderzoeken en nacontroles te verrichten.  

“Het scheelt een hoop reistijd wanneer je in je eigen regio terecht kunt voor, in ieder geval een flink deel van, het behandeltraject. Dit motiveert veel cliënten om wel voor een behandeling te gaan,” verduidelijkt vestigingsmanager Arno Bongers. “Wij zijn trots op deze mooie stap naar Arnhem. Het past uitstekend in onze landelijke strategie om comfort en kwaliteit dichter bij onze cliënten brengen.” 

Ambitie

FYEO heeft al ruim 20 jaar ervaring en maar liefst 250 gedreven mensen in dienst. Met reeds klinieken in Eindhoven, Amsterdam, Eersel, Utrecht, Breda, Haarlem, Urmond en Nijmegen is de nieuwe kliniek in Arnhem de volgende stap binnen de ambitieuze toekomstplannen van FYEO.   

Door het aanbieden van hoogwaardige behandelingen op het gebied van ooglaseren en  lensimplantaties, waarbij persoonlijke aandacht en maatwerk hoog in het vaandel staat, willen we zoveel mogelijk Nederlanders van een leven zonder bril of contactlenzen laten genieten.” aldus vestigingsmanager Arno.  

Enorm groeipotentieel

De vraag naar specialistische oogbehandelingen in privéklinieken is de afgelopen jaren explosief gestegen. Voor de beeldvorming: in Nederland dragen op dit moment meer dan tien miljoen mensen een bril of lenzen. Dit aantal zal de komende decennia alleen maar toenemen volgens onderzoekscijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek. 

De markt voor ooglaseren en lensimplantatie kent mede door de snelle technologische ontwikkeling een enorm groeipotentieel. FYEO heeft zeer veel kennis en ervaring in huis en beschikt bovendien over de nieuwste medische apparatuur. FYEO speelt dan ook een belangrijke rol in de verdere groei van deze markt. Met de nieuwe vestiging in Arnhem is het leven zonder bril nu ook binnen handbereik voor iedereen in Oost-Nederland.      

Leven zonder bril

Veel bril- of lenzendragers kiezen steeds vaker voor het alternatief van een bril vervangende behandeling.  

“Heel begrijpelijk dat mensen deze keuze maken,” verwoordt vestigingsmanager Arno de beslissing van zijn cliënten. “Het gemak van zien met eigen ogen, het steeds snellere herstel van een behandeling, de hoge kosten van lenzen en brillen op lange termijn, geen gedoe meer tijdens sport, werk of andere bezigheden: de voordelen van een bril- of lenzenvrij leven zijn enorm.”  

Meer informatie

Wil je graag meer informatie over ooglaseren of lensimplantie? Neem dan direct contact met ons op. Je kan natuurlijk ook direct een gratis vooronderzoek inplannen. Je krijgt dan een uitgebreid oogonderzoek van één van onze vakkundige optometristen. Samen met jou kijken we wat de beste opties voor jouw ogen, want ieder oog is uniek en vraagt om een maatwerk aanpak. 

Wil je ook leven zonder bril of contactlenzen? FYEO maakt het mogelijk.