Vooronderzoek

Brochure

Cliëntenraad

Wil jij meedenken?

FYEO is een snelgroeiende oogkliniek met locaties in Amsterdam, Breda, Eindhoven en Eersel. Eerlijkheid, comfort en beste resultaat staan bij alles wat we doen centraal. Daarom vinden we het heel belangrijk dat de zorg en service die we bieden aansluit bij de behoeften van de cliënt. FYEO wil daarom dit jaar starten met het opzetten van een cliëntenraad.

De cliëntenraad denkt mee, praat mee en beslist mee over onderwerpen die voor de cliënt van belang zijn. De cliëntenraad bestaat uit 5 leden en vertegenwoordigd alle locaties van FYEO.
 

Ben jij degene die wij zoeken?

Voel jij je betrokken bij FYEO en wil je graag mee denken over ontwikkelingen, meld je dan aan voor onze nieuw op te zetten cliëntenraad.

Wij zijn op zoek naar leden die bij FYEO een behandeling hebben gehad. We vinden het belangrijk dat de leden van de cliëntenraad representatief zijn voor de populatie van cliënten binnen FYEO, denk hierbij aan leeftijdscategorie, type behandeling en behandellocatie.

Wij zijn vooral benieuwd naar jouw ervaringen: wat vind je goed? En wat kan beter? Kortom wil je jouw stem laten horen? Geef je dan op via kwaliteit@fyeo.nl. Beschrijf bij je aanmelding kort je motivatie, achtergrond en eventuele ervaringen op dit gebied.

De cliëntenraad kan alleen van start gaan bij voldoende aanmeldingen die representatief zijn voor FYEO.