fyeo medical

FYEO Medical open tijdens lockdown

Laatste update: 14-12-2020

FYEO Medical is en blijft open voor alle vooronderzoeken, controles en behandelingen. Ook tijdens de huidige lockdown, ingesteld door de overheid op 15 december.
Het openhouden van onze klinieken in Eersel en Breda past binnen het coronabeleid van de overheid. Contactberoepen in de medische zorg zijn namelijk uitgezonderd van de aangescherpte maatregelen. Goed voor u om te weten dat het openblijven ook aansluit bij de richtlijnen van onze branchevereniging ZKN.

Coronamaatregelen

Het uitgangspunt van FYEO Medical is altijd dat onze werkwijze veilig is voor u, andere cliënten en onze medewerkers. In normale omstandigheden, maar juist ook in deze coronatijd.
We hebben daarom duidelijke instructies voor u uitgewerkt. Voorafgaand aan uw behandeling en bij ieder kliniekbezoek ontvangt u deze. Wij verzoeken u verder alle coronamaatregelen in de kliniek te respecteren en in acht te nemen.

Neem contact op met de kliniek wanneer u last heeft van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn etc.

Bij binnenkomst in de kliniek wordt u een aantal vragen gesteld

Draag gedurende uw gehele bezoek een mondneusmasker.

Bewaar zo veel mogelijk 1,5 meter afstand

Desinfecteer of was uw handen ook in de kliniek regelmatig

Binnen de kliniek wordt gezorgd voor:

Regelmatige desinfectie en schoonmaak

Beschermings- maatregelen

Alle medewerkers dragen uit voorzorg een mondneusmasker.

Wat u kunt doen:

 • Neem contact op met de kliniek wanneer u last heeft van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn etc. Bij klachten vragen wij u thuis te blijven en uw afspraak telefonisch te verzetten
 • Bij binnenkomst in de kliniek wordt u een aantal vragen gesteld. Beantwoord u deze vragen in alle eerlijkheid
 • Draag gedurende uw gehele bezoek een mondneusmasker. Mocht u geen masker hebben, dan ontvangt u deze bij aankomst. Tijdens uw onderzoek of behandeling wordt u op sommige momenten gevraagd om het masker even af te zetten
 • Bewaar zo veel mogelijk 1,5 meter afstand
 • Desinfecteer of was uw handen ook in de kliniek regelmatig

Waar wij voor zorgen:

 • Regelmatige desinfectie en schoonmaak
 • Beschermingsmaatregelen
 • Wij geven u bijvoorbeeld geen hand
 • Alle medewerkers dragen uit voorzorg een mondneusmasker
 • Nacontroles voor operaties worden wanneer mogelijk telefonisch ingepland

FYEO Medical volgt de coronasituatie op de voet. Mochten er urgente ontwikkelingen zijn die impact hebben op uw bezoek of behandeling, dan informeren wij u direct. Ook onze website is altijd actueel.

Voor specifieke informatie over het coronavirus verwijzen we u naar de website van RIVM. Ook kunt u terecht bij het landelijke publieksinformatienummer voor vragen over werk, vakantie en school: 0800 – 1351.

Neem vooral contact met ons op als u vragen heeft of bij twijfel of u wel of niet naar de kliniek kunt komen. Veel dank voor uw medewerking en begrip. Alleen samen kunnen we uw behandeling veilig uitvoeren.

 • PZP
  CZ
  Nationale Nederlanden
  VGZ
  OHRA
  Univé
  Bewuzt
  Interpolis
  IZA
  Medewerker FYEO Medical
  Goed zien met eigen ogen?
  Wilt u een afspraak maken of meer informatie over een brilvervangende behandeling? Klik op onderstaande button of typ hiernaast uw naam en telefoonnummer. Dan bellen we u zo snel mogelijk terug!
  Afspraak maken
  Teruggebeld worden