Vooronderzoek

Brochure

Liesbeth Ogen zijn de spiegels van je ziel. Het is zó fijn om weer helder te kunnen zien!
Lensimplantatie: ReplaceLenzen

Liesbeth

Mijn ogen betekenen heel veel voor mij

Opgelucht dacht Liesbeth dat de tijd van een bril dragen definitief voorbij zou zijn. Tot bleek dat haar zicht na de ReplaceLens-behandeling niet optimaal was. Gelukkig regelde FYEO alles perfect met een tijdelijke bril en een lasercorrectie.

Van de behandelend oogarts kreeg Liesbeth te horen dat haar zicht tot 100% gecorrigeerd kon worden, maar dat er wel een periode moest zitten tussen de ingreep en de correctie. Hoe dat te doen met de geplande vakantie?

“Mijn man en ik zouden net 2 maanden door Spanje en Portugal gaan trekken. Dus ik dacht met autorijden is dat wel lastig. FYEO's oplossing was om mij een gratis bril mee te geven. Nou, leuk montuurtje uitgezocht, allemaal bekostigd door FYEO, dat zit in de prijs inbegrepen. Ik kreeg de bril en daarmee ben ik op reis gegaan. Dat was perfect, ik heb geen last gehad met autorijden.”

Na de vakantie is Liesbeth teruggegaan naar de kliniek voor de geplande laserbehandeling. “De ingrepen stellen weinig voor. Daarna is het wel wat gedoe met antibioticum druppelen, andere druppeltjes en droge ogen.”

Zo samen is Liesbeth heel wat keertjes in Eersel geweest, waar ze altijd met alle geduld en gastvrijheid ontvangen is. De grootste verandering is dat nu Liesbeth zo scherp kan zien. Ze oogt dankbaar dat haar blik zo helder is geworden. “Mijn ogen betekenen heel veel voor me. Mijn ogen zijn mijn ziel.”