fbpx Spring naar content

ExtraLenzen

Ooglaseren is niet altijd mogelijk. Wanneer je bijvoorbeeld een hoge min- of plussterkte hebt, een dun hoornvlies, een hoge cilinder, droge ogen of een andere extreme oogafwijking.
Dan kunnen ExtraLenzen een heel goed alternatief zijn.
In tegenstelling tot ooglaseren verandert er bij ExtraLenzen niets aan de anatomie van je ogen. Bij deze lensimplantatie plaatst de oogarts een kunstlens vóór je natuurlijke ooglens. Een soort contactlens ín je oog, in plaats van óp je oog dus.

visibility
Alternatief voor ooglaseren
Altijd een oplossing in huis
task_alt
Bijna altijd mogelijk
Mogelijk bij hoge sterkte-afwijkingen
ecg_heart
Zeer snel herstel
De beste oplossing voor jou

ExtraLenzen: contactlens ín je oog

Een geavanceerde kunstlens speciaal afgestemd op jouw ogen wordt in de achterste oogkamer geplaatst. Dit is achter de iris en vóór de natuurlijke ooglens. Eenmaal geïmplanteerd, kan de ExtraLens levenslang blijven zitten.
De lens kan ook zonder problemen weer verwijderd worden wanneer dit nodig is.

ExtraLenzen zijn gemaakt van elastisch materiaal. En dus eenvoudig ‘opgevouwen’ in het oog te brengen tijdens de ingreep. Ook is hierdoor slechts een minuscule opening in het hoornvlies nodig waardoor je snel herstelt.

Hoe werkt de behandeling?

1: Verdoving met oogdruppels.
2: Oogarts maakt minuscule opening in het hoornvlies.
3: ExtraLens wordt in de achterste oogkamer geplaatst en op de juiste plek gepositioneerd.
4: Opening in hoornvlies geneest vanzelf.
arrow_back
arrow_forward

Benieuwd of je in aanmerking komt voor deze behandeling?

1
2
3
Wat is je leeftijd?(Vereist)

Wat kun je verwachten

check
Comfortabele, pijnloze ingreep

Je ogen worden verdoofd met druppels

check
Controles en nazorg

Inbegrepen bij de behandeling

Wat kun je na afloop?

check
Zeer snel scherp zicht

Je zicht is 1 tot 6 dagen na de behandeling al bijna maximaal

check
Sporten en werken

Normale bezigheden mogen, indien mogelijk de dag na de behandeling worden opgepakt., 4 weken geen balsporten en fysiek contact

Vooronderzoek
Consult
Behandeling OK
Controle

Behandeltraject

1. Gratis vooronderzoek
arrow_forward

Gratis vooronderzoek

Het vooronderzoek is altijd gratis, geheel vrijblijvend en bestaat uit 2 delen. Tijdens het eerste deel worden je ogen uitgebreid gemeten. Er wordt onder andere gekeken naar jouw sterkte-afwijking, de bouw van je ogen, de algemene gezondheid van je ogen én of je geschikt bent voor een behandeling. Het tweede deel is een consult met de oogarts die uiteindelijk ook jouw behandeling uitvoert.

2. Behandeladvies op maat
arrow_forward

Behandeladvies op maat

Samen met de oogarts bespreek je welke behandeling voor jou het beste resultaat geeft. Er wordt naast alle metingen die zijn gedaan ook gekeken naar jouw persoonlijke situatie. Wat zijn je hobby’s, beroep en andere dingen die belangrijk zijn voor jouw zicht. Wij hebben alle behandelingen in huis waardoor we jou het beste advies kunnen geven

3. Behandeling
arrow_forward

Behandeling

De behandeling vindt plaats in één van onze klinieken door de oogarts die je hebt gesproken tijdens het consult. Zo zie je meteen een bekend gezicht, wel zo fijn. Je ontvangt van tevoren uitgebreide informatie om je optimaal voor te bereiden.

4. Nazorg & controles
arrow_forward

Nazorg & controles

Kwaliteit staat voorop. Nazorg is daarom een belangrijk onderdeel na jouw behandeling. Controles zijn hierin onmisbaar. Zo kunnen we jouw herstel monitoren.

Plan een gratis en vrijblijvend vooronderzoek

Iedere behandeling begint met een vooronderzoek. Dit onderzoek is essentieel om jouw oogsituatie exact in kaart te brengen. Zonder vooronderzoek geen behandeling.

  • Persoonlijk behandeladvies op maat
  • Oogarts van consult, is behandeld oogarts
  • All-in prijs