Vooronderzoek

Brochure

FYEO Breda

Aan de Verlengde Poolseweg in Breda bevindt zich één van onze moderne oogklinieken. Ben jij benieuwd of je in aanmerking komt voor een ooglaserbehandeling of lensimplantaten? Neem dan contact op met onze kliniek óf plan een gratis en vrijblijvend vooronderzoek in. Dit kan gewoon eenvoudig online op een moment dat jou het beste uitkomt. Telefonisch zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00u en 18.00u bereikbaar.

Lounge FYEO

FYEO Breda

Verlengde Poolseweg 40
4818CL Breda

Maandag tot en met vrijdag geopend van 08.00u tot 18.00u. Gedurende deze openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar via: 0497 360 860.

Behandeltraject Breda

Op deze locatie kun je terecht voor het vooronderzoek en de controles zodat de meeste contactmomenten lekker comfortabel dichtbij huis zijn. Wanneer je in aanmerking komt voor een behandeling, dan vindt deze plaats in onze andere kliniek in Eersel. Zowel ooglaseren als lensimplantatie-behandelingen worden in Eersel uitgevoerd.

Na het doen van een uitgebreid vooronderzoek in Breda, bespreken we met jou wat de best passende behandeling is. Altijd met als doel om het beste resultaat te behalen.
 

Bereikbaarheid

Onze kliniek aan de Verlengde Poolseweg in Breda is zowel met de auto als het openbaar vervoer goed te bereiken.

Navigatiesysteem: Verlengde Poolseweg 40 – 4818CL Breda

Parkeren & Entree

Het is mogelijk om bij de kliniek te parkeren. Je kunt aanbellen bij de slagboom om je vervolgens aan te melden voor FYEO. Sla daarna rechtsaf en parkeer op één van de plekken met een ‘FYEO’-bordje. De algemene ingang is in gebouw B. Neem hier de roltrap (of lift) naar het atrium. Hier steek je schuinrechts over naar gebouw A. FYEO is gevestigd op de 4e verdieping.

Wij heten je van harte welkom!