Vooronderzoek

Brochure

FYEO Nijmegen

Ben jij benieuwd wat ooglaseren of lensimplantatie voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met onze moderne oogkliniek aan de Wijchenseweg in Nijmegen. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00u en 18.00u telefonisch bereikbaar. Of plan een gratis vooronderzoek in. Dit kan gewoon online wanneer het jou uitkomt.

FYEO Nijmegen

Wijchenseweg 112
6538SX Nijmegen

Maandag tot en met vrijdag geopend van 08.00u tot 18.00u. Gedurende deze openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar via: 0497 360 860.

Behandeltraject Nijmegen

Op deze locatie kun je terecht voor het vooronderzoek en de controles zodat de meeste contactmomenten lekker comfortabel dichtbij huis zijn. Wanneer je in aanmerking komt voor een behandeling, dan vindt deze plaats in onze andere kliniek in Eersel. Zowel ooglaseren als lensimplantatie-behandelingen worden in Eersel uitgevoerd.

Na het doen van een uitgebreid vooronderzoek in Nijmegen, bespreken we met jou wat de best passende behandeling is. Altijd met als doel om het beste resultaat te behalen.
 

Bereikbaarheid

Onze kliniek aan de Wijchenseweg in Nijmegen is zowel met de auto als het openbaar vervoer goed te bereiken.
Navigatiesysteem: Wijchenseweg 112 – 6538SX Nijmegen

Parkeren & Entree

Parkeren is mogelijk op de ventweg. Let op: dit is betaald parkeren. De ingang bevindt zich aan de voorzijde van het pand. Bel aan zodat wij de deur kunnen openen. De ingang is rolstoelvriendelijk. Wij heten je van harte welkom!