Vooronderzoek

Brochure

FYEO Urmond

Wil je van jouw bril of contactlenzen af? Door middel van uitgebreid onderzoek kunnen wij kijken voor welke behandeling je in aanmerking komt. Of dit nu ooglaseren of lensimplantatie is. Altijd een persoonlijk en eerlijk advies. Benieuwd geworden? Neem dan contact op met onze kliniek in Urmond. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 08.00u en 18.00u. Of maak eenvoudig online een afspraak voor een gratis vooronderzoek.

FYEO Urmond

Mauritslaan 55
6129EL Urmond

Maandag tot en met vrijdag geopend van 08.00u tot 18.00u. Gedurende deze openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar via: 0497 360 860.

Behandeltraject Urmond

Op deze locatie kun je terecht voor het vooronderzoek en de controles zodat de meeste contactmomenten lekker comfortabel dichtbij huis zijn. Wanneer je in aanmerking komt voor een behandeling, dan vindt deze plaats in onze andere kliniek in Eersel. Zowel ooglaseren als lensimplantatie-behandelingen worden in Eersel uitgevoerd.

Na het doen van een uitgebreid vooronderzoek in Urmond, bespreken we met jou wat de best passende behandeling is. Altijd met als doel om het beste resultaat te behalen.
 

Bereikbaarheid

Onze kliniek aan de Mauritslaan in Urmond is zowel met de auto als het openbaar vervoer goed te bereiken.
Navigatiesysteem: Mauritslaan 65 – 6129EL Urmond

Parkeren & Entree

Onze kliniek in Urmond heeft eigen parkeerplekken zodat je lekker dichtbij de ingang kunt parkeren.  De ingang is rolstoelvriendelijk en makkelijk te betreden. Wij heten je van harte welkom!