Vooronderzoek

Brochure

Leven zonder bril of lenzen

Goed je weer te zien. Jammer dat we je ogen destijds niet konden behandelen. Uit het vooronderzoek bleek je niet geschikt te zijn voor een ooglaserbehandeling.

We zijn blij dat we je alsnog een veelzijdig alternatief kunnen aanbieden: lensimplantatie.

Ben je nog altijd op zoek naar een manier om van je bril of lenzen af te komen? Vraag dan de informatiebrochure aan om te ontdekken hoe we jou kunnen helpen.

 

Wat kan lensimplantatie dat ooglaseren niet kan?

Ooglaseren is een efficiënte en veel toepaste weg-met-je-bril-of-contactlenzen behandeling. Helaas niet voor iedereen, zoals je zelf hebt ondervonden.

Implantlenzen kunnen een ideaal alternatief zijn wanneer ooglaseren geen optie is. Bij lensimplantatie worden kunstlenzen geplaatst die alle zichtafwijkingen corrigeren. Andere voordelen zijn een pijnloze behandeling en snel herstel.

 

Aan de leesbril?

Merk je dat je ogen langzaam slechter worden met lezen? Met Readon hebben we nu een passende behandeling in huis die jou met je eigen ogen weer verder laat lezen. Zonder gedoe van bril of lenzen.

Heb je geen leesklachten? Dan kunnen ExtraLenzen een heel goed alternatief zijn. Dit zijn kunstlenzen die ín je oog worden geplaatst. Een éénmalige, veilige ingreep. Een ideale oplossing voor veel ogen. Wellicht ook die van jou?

Wil je af van je bril of contactlenzen, lees dan meer over jouw oplossing in de uitgebreide brochure. Makkelijk aan te vragen door het onderstaande formulier in te vullen.

 

Brochures

Vraag de informatiebrochure aan

Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen. Alle informatie over jouw behandelmogelijkheden vind je in de handige brochure. Overzichtelijk en to-the-point. Vraag de brochure nu vrijblijvend aan. We zien je graag terug in de kliniek.

Brochure aanvragen

Van Vision Ooglaseren naar FYEO

De oogkliniek waar je eerder voor hebt gekozen ‘Vision Ooglaseren’, is samen gegaan met FYEO. Naast de nieuwe naam en uitstraling betekent het samengaan ook meer expertise en behandelmogelijkheden. Ooglaseren én lensimplantatie. Met een unieke behandeloptie erbij voor jou.

Bij FYEO kun je terecht op 4 locaties, namelijk Amsterdam, Eindhoven, Breda en Eersel. Onze klinieken bieden samen het breedste aanbod van ooglaseren en lensimplantatie in Nederland aan.