Vooronderzoek

Brochure

Wil jij je ogen laten laseren?

Ben jij het zat en wil je niet langer worstelen met de steeds terugkomende kosten én het ongemak van een bril en/of lenzen? Dan kan een ooglaserbehandeling een goede uitkomst zijn.

De technologische ontwikkelingen met betrekking tot oogbehandelingen gaan snel en er zijn meerdere methodes om weer scherp te kunnen zien zonder bril of lenzen. Je kunt voor al deze behandelmethodes bij FYEO terecht. Om te bepalen welke behandeling het beste bij jouw ogen past, spelen meerdere factoren een rol. Denk aan je leeftijd, gezondheid, je oogsterkte en de staat van je ooglens.

Om je zo goed mogelijk te informeren, selecteer je hieronder eerst de leeftijdscategorie waarin jij je bevindt.

Ooglaseren leeftijd

Ooglaseren onder 40 jaar

Lees meer

Ooglaseren tussen 40 en 50 jaar

Lees meer

Ooglaseren boven 50 jaar

Lees meer

Kom geheel vrijblijvend te weten welke behandeling bij jou past

De eerste stap naar een beter gezichtsvermogen is het inplannen van een gratis en vrijblijvend vooronderzoek en consult met de oogarts.

Voor dit onderzoek kom je langs bij een van onze oogklinieken en heb je een gesprek met een van onze ervaren oogartsen. Tijdens dit gesprek zullen er ook een reeks uitgebreide tests worden uitgevoerd om de staat van jouw ogen te beoordelen. Dit is overigens geheel pijnloos.

Met alle informatie die onze oogarts verzameld heeft, is hij of zij in staat te bepalen welke behandeling het beste bij jou past.

Vervolgens is het aan jou zelf om te beslissen of je de behandeling wil laten uitvoeren of niet. Goed om te weten is dat de arts waarmee je het gesprek hebt, ook de arts is die de behandeling uit zal voeren.

Vooronderzoek aanvragen