Vooronderzoek

Brochure

Ooglaseren tussen 40 en 50 jaar mét leesklachten én klachten veraf

Door ReplaceLenzen de rest van je leven haarscherp zien. Een éénmalige ingreep, waarbij de ReplaceLens je natuurlijke ooglens vervangt. Je sterkte verandert daarna nooit meer. Een totaaloplossing, omdat ReplaceLenzen bijziendheid, verziendheid, ouderdomsverziendheid en staar definitief oplossen. Completer kunnen we het niet maken. 

Op deze pagina vind je alles wat je moet weten over deze oogbehandeling, maar om uiteindelijk te bepalen welke het beste bij jouw ogen en levensstijl past is een vooronderzoek nodig.

Weten wat bij jou past?

Praat gratis en vrijblijvend met een van onze ervaren oogartsen.

Vooronderzoek aanvragen

Meer dan alleen een onderzoek

Vraag vandaag nog jouw persoonlijk vooronderzoek aan. Het is gratis en je bent na het onderzoek niet verplicht om de behandeling uit te laten voeren.

  • Je maakt kennis met jouw oogarts
  • Jouw ogen worden opgemeten
  • Je krijgt een behandeladvies op maat
  • Al je vragen worden beantwoord

Blijvend beter zicht met ReplaceLenzen

Met ReplaceLenzen kun je de rest van je leven haarscherp zien. De natuurlijke lenzen worden vervangen door hoogwaardige kunstoflenzen. Je sterkte zal daarna nooit meer veranderen. 

De minimumleeftijd voor deze behandeling is 45 jaar. Heb je die leeftijd en wil je af van je bril of lenzen dan is dit een echte totaaloplossing. ReplaceLenzen lossen de problemen met bijziendheid, verziendheid, ouderdomsverziendheid, cilinder én staar namelijk definitief op!
 

Kom geheel vrijblijvend te weten welke behandeling bij jou past

De eerste stap naar een beter gezichtsvermogen is het inplannen van een gratis en vrijblijvend vooronderzoek (consult).

Voor dit onderzoek kom je langs bij een van onze oogklinieken en heb je een gesprek met een van onze ervaren oogartsen. Tijdens dit gesprek zullen er ook een reeks uitgebreide tests worden uitgevoerd om de staat van jouw ogen te beoordelen. Dit is overigens geheel pijnloos.

Met alle informatie die onze oogarts verzameld heeft, is hij of zij in staat te bepalen welke behandeling het beste bij jou past.

Vervolgens is het aan jou zelf om te beslissen of je de behandeling wil laten uitvoeren of niet. Goed om te weten is dat de arts waarmee je het gesprek hebt, ook de arts is die de behandeling uit zal voeren.

Vooronderzoek aanvragen