Vooronderzoek

Brochure

Ooglaseren tussen 40 en 50 jaar mét leesklachten

Het is onomkeerbaar. Je natuurlijke oogzicht gaat achteruit. Veraf is alles misschien nog helder, maar dichtbij wordt alles steeds waziger. Wil jij jouw leesklachten aanpakken? Dan hebben we dé oplossing voor jou: een Readon ReplaceLens-behandeling. 

Op deze pagina vind je alles wat je moet weten over deze oogbehandeling, maar om uiteindelijk te bepalen welke het beste bij jouw ogen en levensstijl past is een vooronderzoek nodig.
 

Weten wat bij jou past?

Praat gratis en vrijblijvend met een van onze ervaren oogartsen.

Vooronderzoek aanvragen

Meer dan alleen een onderzoek

Vraag vandaag nog jouw persoonlijk vooronderzoek aan. Het is gratis en je bent na het onderzoek niet verplicht om de behandeling uit te laten voeren.

  • Je maakt kennis met jouw oogarts
  • Jouw ogen worden opgemeten
  • Je krijgt een behandeladvies op maat
  • Al je vragen worden beantwoord

Wat is een Readon ReplaceLens-behandeling

Letterlijk vertaald vanuit het Engels staat Readon voor 'lees door'. Dat is precies waar de Readon ReplaceLens-behandeling voor zorgt; jou voor een aantal jaar van je leesbril afhelpen. 

Er wordt bij de Readon ReplaceLens-behandeling slechts één oog gecorrigeerd met als voorwaarde dat je vertezicht in zowel je linker- als rechteroog in orde is. Met beide ogen samen kun je na de Readon ReplaceLens-behandeling zowel dichtbij als veraf scherp zien. 

Let wel dat je hersenen hier flink aan moeten wennen, houd rekening met een wenningsperiode van 6 tot 9 maanden. 
 

Kom geheel vrijblijvend te weten welke behandeling bij jou past

De eerste stap naar een beter gezichtsvermogen is het inplannen van een gratis en vrijblijvend vooronderzoek (consult).

Voor dit onderzoek kom je langs bij een van onze oogklinieken en heb je een gesprek met een van onze ervaren oogartsen. Tijdens dit gesprek zullen er ook een reeks uitgebreide tests worden uitgevoerd om de staat van jouw ogen te beoordelen. Dit is overigens geheel pijnloos.

Met alle informatie die onze oogarts verzameld heeft, is hij of zij in staat te bepalen welke behandeling het beste bij jou past.

Vervolgens is het aan jou zelf om te beslissen of je de behandeling wil laten uitvoeren of niet. Goed om te weten is dat de arts waarmee je het gesprek hebt, ook de arts is die de behandeling uit zal voeren.

Vooronderzoek aanvragen