Vooronderzoek

Brochure

Ooglaseren tussen 40 en 50 jaar zonder leesklachten

Ben jij tussen de 40 en 50 jaar en heb je geen leesklachten, maar wil je wel weer scherp zien zonder bril of lenzen? Dan hebben we twee oplossingen voor jouw ogen; ooglaseren of ExtraLenzen.

Op deze pagina vind je alles wat je moet weten over deze oogbehandelingen, maar om uiteindelijk te bepalen welke het beste bij jouw ogen past is een vooronderzoek nodig.

Weten wat bij jou past?

Praat gratis en vrijblijvend met een van onze ervaren oogartsen.

Vooronderzoek aanvragen

Meer dan alleen een onderzoek

Vraag vandaag nog jouw persoonlijk vooronderzoek aan. Het is gratis en je bent na het onderzoek niet verplicht om de behandeling uit te laten voeren.

  • Je maakt kennis met jouw oogarts
  • Jouw ogen worden opgemeten
  • Je krijgt een behandeladvies op maat
  • Al je vragen worden beantwoord

Behandelingen geschikt voor personen tussen 40 en 50 jaar zonder leesklachten

Je ogen laten laseren

Ooglaseren is de bekendste behandeling om zonder hulpmiddelen weer goed te kunnen zien. Met een hightech laser corrigeert jouw oogarts je sterkte. De laser past de vorm van het hoornvlies aan zodat het beeld weer scherp op je netvlies valt. Met ooglaseren kan bijziendheid, verziendheid en een cilinderafwijking worden gecorrigeerd.

Lees meer

Alternatief voor ooglaseren: ExtraLenzen

Mocht ooglaseren niet mogelijk zijn of niet je voorkeur genieten, dan bieden ExtraLenzen een mooi alternatief. Bij een ExtraLens-implantatie plaatst jouw oogarts een heldere kunstlens vóór je natuurlijke ooglens. Dit maakt de behandeling omkeerbaar, de lens kan er ook weer uitgehaald worden. Daarnaast is het ook een goede optie als je last hebt van droge ogen of je jouw hersteltijd tot een minimum wilt beperken.

Lees meer

Kom geheel vrijblijvend te weten welke behandeling bij jou past

De eerste stap naar een beter gezichtsvermogen is het inplannen van een gratis en vrijblijvend vooronderzoek (consult).

Voor dit onderzoek kom je langs bij een van onze oogklinieken en heb je een gesprek met een van onze ervaren oogartsen. Tijdens dit gesprek zullen er ook een reeks uitgebreide tests worden uitgevoerd om de staat van jouw ogen te beoordelen. Dit is overigens geheel pijnloos.

Met alle informatie die onze oogarts verzameld heeft, is hij of zij in staat te bepalen welke behandeling het beste bij jou past.

Vervolgens is het aan jou zelf om te beslissen of je de behandeling wil laten uitvoeren of niet. Goed om te weten is dat de arts waarmee je het gesprek hebt, ook de arts is die de behandeling uit zal voeren.

Vooronderzoek aanvragen