Vooronderzoek

Brochure

Ooglaseren Maastricht

Wil je voortaan wakker worden met een scherpe blik zonder je bril of lenzen eerst te moeten zoeken? FYEO kan dit voor jou mogelijk maken door middel van een ooglaserbehandeling. Gun jezelf de vrijheid van leven zonder bril of contactlenzen en maak een afspraak bij jouw dichtstbijzijnde kliniek voor een vrijblijvend vooronderzoek en ontdek of ooglaseren geschikt is voor jou.

Ogen laseren in de buurt van Maastricht

Ooglaseren is veruit de bekendste oogbehandeling wanneer je van je bril of contactlenzen af wil. Bij FYEO bieden we álle mogelijk ooglaserbehandelingen aan. Er wordt gekeken naar jouw persoonlijke situatie en daar wordt de behandeling op uitgekozen.

Hoe werkt ooglaseren?

Ooglaseren is het corrigeren van de bolling van je oog met een hightech-laser. Hoe hoger jouw sterkte, hoe meer de oogvorm moet worden aangepast. Het oog kan te lang zijn, juist te kort of niet mooi rond. Hierdoor valt het licht niet direct op het netvlies en zie jij de wereld niet scherp.

De behandeling bestaat altijd uit 2 stappen.

  • De juiste laag in het hoornvlies bereiken;
  • Verwijderen van weefsel om de sterkte te corrigeren. De laser verdampt minuscule laagjes van je hoornvlies of maakt een laagje los van de omgeving.

FYEO

FYEO staat bekend als één van de meest innovatieve klinieken van Europa. Om jouw veiligheid en zekerheid te garanderen, staan we onder streng toezicht van erkende kwaliteitsinstituten zoals ZKN en hebben we sinds het ontstaan van FYEO alle nodige keurmerken in huis. Al onze oogartsen zijn uitsluitend gekwalificeerde BIG- en MSRC-geregistreerde artsen.

Waar zitten onze klinieken?

Wil je graag van je bril of contactlenzen af? Dan kun je in één van onze klinieken een vooronderzoek plannen. De behandeling zelf vindt altijd plaats in onze kliniek in Eersel óf Amsterdam. We bieden een gratis hotelservice aan wanneer je ver van de kliniek woont. Zo hoef je na de behandeling niet lang in de auto te zitten, maar kun je lekker in een hotel overnachten en de volgende dag terugkomen voor je controle.