Vooronderzoek

Brochure

Leven zonder bril

Ooglaseren Maastricht

Woon jij in de regio van Maastricht en wil je graag je ogen laten laseren? Bij FYEO kun je terecht voor alle verschillende ooglaserbehandelingen en lensimplantaties. Gun jezelf de vrijheid van leven zonder bril of contactlenzen en maak een afspraak voor een vrijblijvend vooronderzoek.

Serina Ooglaseren Serina Ooglaseren

Ooglaserbehandeling in Maastricht?

FYEO groeit hard, maar helaas hebben we op dit moment nog geen oogkliniek in Maastricht geopend. We helpen je graag de dichtstbijzijnde FYEO oogkliniek te vinden.

Onze dichtstbijzijnde oogkliniek voor jou is

FYEO Urmond
Mauritslaan 55
6129EL Urmond

Openingstijden
Maandag: gesloten
Dinsdag: 08:30u - 17:00u
Woensdag: 08:30u - 17:00u
Donderdag: 08:30u - 17:00u
Vrijdag: 08:30u - 17:00u

Telefonisch zijn we van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 08:00u en 18:00u via: 0497-360860.

Meer informatie over deze kliniek

Je kunt ook kiezen voor de klinieken FYEO Eindhoven en FYEO Eersel, maar deze zijn verder van jou verwijderd.

Waarom een behandeling bij FYEO?

 Persoonlijk behandeladvies op maat o.b.v. zeer uitgebreide oogmetingen
 Levenslange garantie
 Meer dan 50.000 cliënten behandeld
 All-in prijs, geen onverwachte kosten

Goed om te weten

Hoewel je in al onze klinieken terecht kunt voor een gratis en vrijblijvend vooronderzoek (dit onderzoek is essentieel om te bepalen welke behandeling bij jouw ogen past),  vinden de behandelingen altijd plaats in onze kliniek in Eersel óf Amsterdam. We bieden een gratis hotelservice aan wanneer je ver van Eersel of Amsterdam af woont. Zo hoef je na de behandeling niet lang in de auto te zitten, maar kun je lekker in een hotel overnachten en de volgende dag terugkomen voor je controle.

Wat is ooglaseren

Ooglaseren is het corrigeren van de bolling van je oog met een hightech-laser. Hoe hoger jouw sterkte, hoe meer de oogvorm moet worden aangepast. Het oog kan te lang zijn, juist te kort of niet mooi rond. Hierdoor valt het licht niet direct op het netvlies en zie jij de wereld niet scherp.

Voordelen van ooglaseren

  • Geen bril of contactlenzen meer
  • Veiliger dan levenslang contactlenzen dragen
  • Eénmalige investering

Ooglaseren in een notendop

Weten of jij geschikt bent voor een ooglaserbehandeling? Ooglaseren is bijna voor iedereen een optie. Check hier alle voorwaarden. Zeker weten of je geschikt bent? Plan direct een gratis en vrijblijvend vooronderzoek in.

Vooronderzoek inplannen

Wij zijn FYEO

FYEO staat bekend als één van de meest innovatieve klinieken van Europa. Om jouw veiligheid en zekerheid te garanderen, staan we onder streng toezicht van erkende kwaliteitsinstituten zoals ZKN en hebben we sinds het ontstaan van FYEO alle nodige keurmerken in huis. Al onze oogartsen zijn uitsluitend gekwalificeerde BIG- en MSRC-geregistreerde artsen.