Home » Over FYEO Medical

De kliniek

De geschiedenis van FYEO (For Your Eyes Only) Medical gaat al ruim 30 jaar terug toen Paul Holtmann zijn eerste optiekzaak opende. Naast brillen en lenzen besloot hij in 2002 als een van de eersten in Nederland ook ooglaserbehandelingen aan te bieden. Door altijd in te spelen op de behoeften in de markt en voorop te lopen met nieuwe ontwikkelingen op visueel gebied werd het in 2008 tijd voor een logische vervolgstap; het openen van een compleet ingerichte oogkliniek voor brilvervangende behandelingen: FYEO Medical.

Inmiddels staat FYEO Medical bekend als één van de meest innovatieve klinieken van Europa met zeer compleet uitgeruste onderzoekskamers, een OK voor laserbehandelingen met vier verschillende lasers en een OK voor lensimplantaties. De operatiekamers zijn bovendien voorzien van speciale luchtbehandelinginstallaties die de luchtkwaliteit 24 uur per dag, 7 dagen per week perfect in balans houden. Onze gerenommeerde oogartsen hebben tezamen al meer dan 75.000 tevreden cliënten mogen behandelen.

Om uw veiligheid en zekerheid te garanderen staan we onder streng toezicht van erkende kwaliteitsinstituten zoals ZKN en hebben we al sinds het ontstaan van FYEO Medical alle nodige keurmerken in huis. Onze oogartsen zijn uitsluitend gekwalificeerde BIG- en MSRC-geregistreerde artsen.

FYEO Medical berust op drie belangrijke pijlers: eerlijkheid, comfort en het beste resultaat:

Eerlijkheid

We vinden het belangrijk dat u tijdens het gehele behandeltraject precies weet waar u aan toe bent. Dit proberen we na te streven met duidelijke communicatie. Zo geven we eerlijk advies wanneer blijkt dat een behandeling niet mogelijk is, of wanneer u nog te jong bent. Ons doel is namelijk niet om zoveel mogelijk mensen te behandelen, ons doel is tevreden cliënten.

Comfort

Een behandeling is voor veel mensen spannend. Daarom proberen we u tijdens het gehele traject zoveel mogelijk zorg uit handen te nemen, zodat u zo weinig mogelijk hoeft na te denken of alles goed geregeld is. Naast persoonlijke begeleiding uit zich dit bijvoorbeeld in een volledig uitgeruste wachtlounge. En wanneer u moet overnachten, regelen wij kosteloos een hotelkamer voor u.

Beste resultaat

Ieder oog is uniek. En ieder mens heeft andere ideeën over zijn of haar zichtverwachting. Om aan ieders verwachting te kunnen voldoen hebben we de meest uitgebreide  apparatuur en technieken in huis. Zo kunnen we voor iedereen een persoonlijk behandelplan bieden. En daarmee het meest optimale resultaat behalen. Voor ons is niemand namelijk ‘standaard’.

Wilt u zelf al een ‘kijkje’ nemen in onze kliniek, klik dan hier voor een virtuele rondleiding. U bent uiteraard ook altijd welkom voor een vooronderzoek, of informatieavond.

Een kijkje in de kliniek


 

Alles op een rij

Het team

Keurmerken & ethiek

Sfeerimpressie

Apparatuur

Klanttevredenheid

Wet & regelgeving