Home » Over FYEO Medical » Apparatuur

Apparatuur

De afgelopen jaren hebben er veel ontwikkelingen plaatsgevonden op het gebied van refractieve chirurgie. FYEO Medical investeert voortdurend in vooruitstrevende en nieuwe technieken, zodat u altijd een behandeling op topniveau krijgt. Als enige oogkliniek in de BeNeLux beschikken wij over vier verschillende laserplatforms. Zo kunnen we nog exacter de voor u ideale ooglaserbehandeling uitvoeren.

VisuMax Femtosecond System

Dit baanbrekend lasersysteem maakt gebruik van high-performance lasertechnologie en wordt gekenmerkt door zijn uitstekend scherpe precisie, ongeëvenaarde snelheid en zachte behandeltechniek. De VisuMax maakt ReLEx SMILE mogelijk; de meest oogvriendelijke behandeling ter wereld.


Schwind Amaris 500E

De Schwind Amaris 500E maakt TransPRK behandelingen mogelijk. Bij de TransPRK methode verwijdert de oogarts het bovenste laagje van het hoornvlies uiterst precies door middel van  laserpulsen. Dit heeft als voordeel dat het benodigde gedeelte van het hoornvlies (epitheellaag) heel nauwkeurig verwijderd kan worden. Dit bevordert het herstel en resulteert in kortere pijnperiode. Bovendien voert dezelfde laser vervolgens ook de correctie uit waardoor de duur van een behandeling verkort wordt.


Intralase iFS 150

De Intralase geeft onze oogartsen ongeëvenaarde controle. Met deze laser kan de oogarts nog veiliger en nog nauwkeuriger een volledig individuele Lasikflap creëren. Met als gevolg: nóg betere gezichtsscherpte en nog snellere genezing. Het maken van deze flap is volledig pijnloos.

Met de Visumax, Schwind Amaris én de Intralase hebben we ‘s werelds beste lasertechnologieën in huis. Hiermee kunnen we de juiste oplossing bieden voor ieder oog.

 

 

Catalys Precision Laser System

Met het Catalys Precision Laser System (Catalys) kunnen de eerste stappen van een ReplaceLens behandeling voortaan volledig lasergestuurd worden uitgevoerd in plaats van handmatig. Hiermee kunnen we u de meest precieze, meest op maat gemaakte en minst belastende ReplaceLens behandeling aanbieden met het snelste herstel.

Net als een vingerafdruk heeft elk oog een unieke grootte en vorm. Voorafgaand aan de behandeling maakt de Catalys middels een OCT scan afbeeldingen van uw oog en vervaardigt nauwkeurige 3D-kaarten van de relevante structuren. Dit biedt de chirurg de mogelijkheid om een gepersonaliseerd behandelplan te maken van uw oog.

 • PZP
  CZ
  Nationale Nederlanden
  VGZ
  OHRA
  Univé
  Bewuzt
  Interpolis
  IZA
  Medewerker FYEO Medical
  Goed zien met eigen ogen?
  Wilt u een afspraak maken of meer informatie over een brilvervangende behandeling? Klik op onderstaande button of typ hiernaast uw naam en telefoonnummer. Dan bellen we u zo snel mogelijk terug!
  Afspraak maken
  Teruggebeld worden