Home » Over FYEO Medical » Keurmerken en ethiek

Keurmerken en ethiek

FYEO Medical stelt hoge eisen aan een persoonlijk en zeer uitgebreid onderzoek, een uiterst nauwkeurige behandeling en een gedegen nazorg voor iedere cliënt. Om dit te garanderen, werken bij ons uitsluitend gekwalificeerde BIG- en MSRC-geregistreerde refractiechirurgen. Daarnaast stelt FYEO Medical hoge eisen aan infectiepreventie.

Hoge eisen en strenge controle

Na een grondige en strenge audit is oogkliniek FYEO Medical officieel erkend door de Inspectie Gezondheidszorg, en ZKN (Zelfstandige Klinieken Nederland)

ZKN

ZKN ziet erop toe dat zowel het medisch handelen als de organisatie in de aangesloten klinieken op een hoog peil staan. Vanzelfsprekend voldoen de ZKN-klinieken aan de wettelijke richtlijnen. In dat opzicht staan ze onder toezicht van de Inspectie voor de Gezondheidszorg. Daarnaast kent de ZKN ook zeer strenge kwaliteitseisen voor aangesloten particuliere klinieken. Door deze strenge kwaliteitseisen te stellen onderscheiden de ZKN-klinieken zich duidelijk in betrouwbaarheid en kwaliteit van andere particuliere medische centra.
www.zkn.nlCertificaat ZKN Keurmerk

 


 

ZKN VMS

Goede zorg is veilige zorg. Omdat zelfstandige klinieken met het ZKN keurmerk de hoogste kwaliteit leveren, willen zij ook de veiligste zorg leveren. Sinds 1 januari 2013 is het Veiligheids Management Systeem (VMS) een verplicht onderdeel van het ZKN keurmerk. Alleen de klinieken die op alle punten voldoen aan het beheersen van de veiligheid mogen dit keurmerk dragen.
www.vmszkn.nl


NOG

Het Nederlands Oogheelkundig Genootschap (NOG) visiteert de refractiechirurgen in Nederland. Hierbij toetst het NOG of de chirurgen aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen op het gebied van technische zorg, de bejegening van de klant en de resultaatverwerking. Alle oogartsen van FYEO Medical zijn lid van het NOG.
www.oogheelkunde.org 


NGRC

Het Nederlands Gezelschap voor Refractiechirurgie is opgericht als werkgroep van het Nederlands Oogheelkundig Gezelschap (NOG) in 1992. Zij stelt zich ten doel de kwaliteit van de refractiechirugie in Nederland te bewaken en te bevorderen. De leden van het NGRC zijn oogartsen die zich bezighouden met het uitvoeren van refractiechirurgische ingrepen in Nederland, en tevens lid zijn van het NOG. Het NGRC stelt richtlijnen op voor het veilig en verantwoord beoefenen van refractie chirurgie.
www.ooglaseradvies.org


 • PZP
  CZ
  Nationale Nederlanden
  VGZ
  OHRA
  Univé
  Bewuzt
  Interpolis
  IZA
  Medewerker FYEO Medical
  Goed zien met eigen ogen?
  Wilt u een afspraak maken of meer informatie over een brilvervangende behandeling? Klik op onderstaande button of typ hiernaast uw naam en telefoonnummer. Dan bellen we u zo snel mogelijk terug!
  Afspraak maken
  Teruggebeld worden