Home » Over FYEO Medical » Klachten

Klachten

FYEO Medical vindt het belangrijk dat uw behandeling naar tevredenheid wordt uitgevoerd. Toch kan het voorkomen dat u, om wat voor reden ook, niet tevreden bent. U hebt dan het recht om een klacht of verbetervoorstel in te dienen.

Wat kunt u doen bij een klacht of verbetervoorstel?

Indien u een klacht of een verbetervoorstel heeft dan kunt u deze eerst bespreken met een van onze medewerkers of uw behandelend arts. FYEO Medical neemt uw klacht of verbetervoorstel serieus. U mag dan ook binnen 10 werkdagen een reactie van ons ontvangen. Als u een melding van een klacht of verbetervoorstel wilt maken kan dit schriftelijk of door telefonisch contact (0497-360860) op te nemen met onze interne klachtenfunctionaris.

U kunt uw klacht sturen naar:

FYEO Medical B.V.
T.a.v. Klachtenfunctionaris
Antwoordnummer 2522
5520 ZX Eersel

Wat kunt u doen als u er met FYEO Medical niet uitkomt?

Indien u ervaart dat er geen bevredigende oplossing geboden wordt, dan kunt u uw klacht kenbaar maken bij een externe klachtenfunctionaris. Deze onafhankelijke functionaris treedt op als bemiddelaar tussen u en FYEO Medical. Onze interne klachtenfunctionaris kan u daarover informeren.

Wanneer de klachtenbehandeling door de externe klachtenfunctionaris niet naar een bevredigend resultaat heeft geleid, kunt u een geschil aanhangig maken bij de Geschillencommissie Zelfstandige Klinieken. In het kader van de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillenzorg is FYEO Medical bij een -door de minister van VWS- erkende geschillencommissie aangesloten. Meer informatie over de geschillencommissie kunt u hier vinden.

 • PZP
  CZ
  Nationale Nederlanden
  VGZ
  OHRA
  Univé
  Bewuzt
  Interpolis
  IZA
  Medewerker FYEO Medical
  Goed zien met eigen ogen?
  Wilt u een afspraak maken of meer informatie over een brilvervangende behandeling? Klik op onderstaande button of typ hiernaast uw naam en telefoonnummer. Dan bellen we u zo snel mogelijk terug!
  Afspraak maken
  Teruggebeld worden