fbpx Spring naar content

Denk jij mee in onze cliëntenraad?

Wij vinden het belangrijk dat de zorg en service die wij bieden goed aansluit bij jouw behoeften en die van andere cliënten. Daarom willen we graag beginnen met een cliëntenraad. Zo’n cliëntenraad denkt mee, praat mee en beslist mee over onderwerpen die jij als cliënt belangrijk vindt. De cliëntenraad moet bestaan uit 5 leden die samen alle FYEO-locaties vertegenwoordigen. Zodra we deze leden hebben gevonden, gaat de cliëntenraad van start.

Meld je aan

Heb je bij ons een ooglaser- of lensimplantatiebehandeling gehad en voel je je betrokken bij onze organisatie? En wil je graag jouw stem laten horen over wat goed is en wat beter kan? Meld je dan aan voor onze cliëntenraad. We willen een cliëntenraad samenstellen die representatief is voor FYEO. Daarom kijken we naar een goede verdeling in leeftijdscategorieën, type behandeling en behandellocatie.

Stuur een mail naar kwaliteit@fyeo.nl. Vermeld in je mail kort jouw motivatie, jouw achtergrond en eventuele ervaringen die je op dit gebied al hebt.

Plan een gratis en vrijblijvend vooronderzoek

Iedere behandeling begint met een vooronderzoek. Dit onderzoek is essentieel om jouw oogsituatie exact in kaart te brengen. Zonder vooronderzoek geen behandeling.

  • Persoonlijk behandeladvies op maat
  • Oogarts van consult, is behandeld oogarts
  • All-in prijs