Vooronderzoek

Brochure

Sporten zonder bril

Help, mijn bril! (Help, mijn lenzen!)

Oh nee, niet weer! Hoe vaak heb je dat al gedacht tijdens je training of wedstrijd? Beslagen glazen, bril die van je neus glijdt, stof in je ogen. Of nog erger, bril gebroken tijdens een potje squash, zoekgeraakte contactlenzen ergens op de grasmat of een vervelende ooginfectie.

Toegegeven, sporten met een bril of contactlenzen is verre van ideaal. Je doet het ermee, maar het is toch vaak met de rem erop in plaats van onbekommerd rennen, fietsen, slaan of zwemmen.

Heb je weleens nagedacht over sporten zonder bril? Een oogbehandeling geeft je altijd en overal vrij zicht. Kan jij je vol richten op je overwinning. Bovendien, grote kans dat je zorgt dat je materiaal in orde is. Waarom dan ook niet je ogen?

Sporten zonder bril met FYEO

Wij bieden alles om jou van je bril of contactlenzen af te helpen. Gewoon weer lekker sporten zonder gedoe.

Brilvervangende oogbehandelingen zijn er in alle soorten en maten. Welke methode voor jou geschikt is, hangt af van het onderzoek van je ogen, je leefstijl en leeftijd. Op basis hiervan kom je in aanmerking voor ooglaseren of implantlenzen.

Iedere behandeling heeft zijn specifieke eigenschappen. Van snel herstellend, geschikt voor bepaalde sterkteafwijkingen of voor ogen die tegen een stootje moeten kunnen. Precies wat bij jou past.

Thuiswedstrijd bij FYEO

Je kan ons zien als de meest complete sportzaak van Nederland, maar dan op het gebied van oogbehandelingen. Van ooglaseren tot lensimplantaten, alle technieken en behandelingen hebben wij in huis. Wil je veilig en zorgeloos sporten, kom dan langs bij FYEO!
 

Meer weten? Meld je nu aan voor het vooronderzoek

Het vooronderzoek is een belangrijke eerste stap naar jouw sportieve vrijheid. In dit onderzoek test de optometrist je zicht en of je ogen gezond zijn. Vervolgens krijg je een gesprek met de oogarts voor een behandeladvies op maat.

Goed om te weten, het vooronderzoek is altijd gratis en vrijblijvend.

Kom langs in de kliniek naar jouw keuze en ervaar je behandelmogelijkheden.