Tom Sebastian

Tom-Sebastian

Zo blij als een kind!

Tom Sebastian is veelzijdig beauty stylist en coach. Toen hij 10 jaar geleden merkte dat hij de shampooflessen niet meer goed kon lezen, dacht hij eerst dat de fabrikanten de lettertjes kleiner hadden gemaakt. Helaas voor Tom bleken de lettertjes hetzelfde, maar waren het zijn ogen die hem in de steek lieten. Een beetje zelfrespecterend stylist laat dat natuurlijk niet zomaar over zijn kant gaan, dus ging hij aan de slag met allerlei kekke montuurtjes en contactlenzen. Helaas bleken die allesbehalve zaligmakend, dus ging Tom op zoek naar alternatieven. Via via kwam hij in contact met FYEO Medical en daar liet hij onlangs ReplaceLenzen plaatsen.

Veraf en dichtbij

“Ik ben lang bezig geweest te ontdekken hoe ik kon functioneren zonder bril of lenzen, maar kwam er niet uit. Ik kon veraf niet meer goed zien en ook lezen lukte steeds minder goed. Via mijn cosmetische netwerk kwam ik Inge tegen. Zij werkte bij FYEO Medical en vertelde over ReplaceLenzen; implantlenzen waarbij je eigen ooglens wordt vervangen door een kunststof variant waarmee je op verschillende afstanden weer scherp kunt zien. Ik maakte een afspraak voor een vooronderzoek. Hier werden mijn ogen op verschillende manieren getest en gemeten. Gelukkig bleken mijn ogen in aanmerking te komen voor ReplaceLenzen.”

120% zicht

“Voor de behandeling was ik totaal niet zenuwachtig . Inge en het gehele team hebben elke seconde voor mij “klaar gestaan”. Het voelde heel vertrouwd en heb me dus ook geen ogenblik zorgen hoeven maken. De ingreep stelt echt niks voor. Binnen een kwartiertje is het al gepiept. Afgelopen week ben ik nog op controle geweest en was mijn zicht 120%. Ik dacht nog, hoe kan ik nou meer dan 100% zien, maar ik dan zie je dus scherper dan gemiddeld. Ik zie dus nog meer dan voorheen! Ook de kleuren zijn weer veel helderder.”

“Ik ben als een kind zo blij! Het is zo heerlijk zonder lenzen of bril en meteen scherp zicht als je wakker wordt. FYEO Medical, dankjewel voor jullie goede zorgen!”

Meer weten over Tom?
http://www.tomsebastian.com/
https://growsupport.tomsebastian.comWilt u weten of FYEO Medical iets voor u kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een gratis vooronderzoek. U kunt natuurlijk ook bellen met: 0497-360860.

Gratis vooronderzoek?