Vooronderzoek

Brochure

Doet een IntraLasik-behandeling pijn?

Nee, de behandeling is niet pijnlijk, maar kan wat oncomfortabel aanvoelen.

Er zit ook verschil in hoe de behandeling zelf en de herstelperiode ervaren wordt. De IntraLasik-behandeling is minder comfortabel dan de oppervlaktebehandelingen of de ReLEx Smile-behandeling. De oppervlaktebehandelingen Lasek en TransPRK zijn de eerste 3 tot 5 dagen gevoelig of zelfs pijnlijk in het herstel, waar IntraLasik een comfortabel en snel herstel kent. Zo is iedere behandeling verschillend in comfortniveau.

Veelgestelde vragen over IntraLasik

Om een optimale zichtkwaliteit te realiseren, dienen we rekening te houden met de specifieke vorm van jouw hoornvlies. Daarom adviseren we bij onze ooglaserbehandelingen Lasek, TransPRK en IntraLasik om deze altijd customised (ook wel bekend als wavefront) uit te laten voeren.

Je mag gedurende twee weken na de ooglaserbehandeling niet in je ogen wrijven. Vanwege de hygiëne, genezing, plooivorming en het bandagelensje.

  • De flap blijft altijd een zwakkere plek
  • Niet mogelijk bij droge ogen

Nee, de behandeling is niet pijnlijk, maar kan wat oncomfortabel aanvoelen.

Na de behandeling is het belangrijk alle voorgeschreven leefregels goed in acht te nemen. Leefregels voorkomen complicaties en bevorderen je herstel. Deze regels staan uitgebreid beschreven in de behandelbrochure die je voor de behandeling ontvangt.