Vooronderzoek

Brochure

Vision Ooglaseren is nu FYEO

Ben je op zoek naar een behandeling bij Vision Ooglaseren? Dan hebben we goed nieuws voor je. Als Vision Ooglaseren zijn we een heldere, nieuwe toekomst ingeslagen. Na de recente overname door FYEO ben je voortaan welkom onder dezelfde nieuwe naam. FYEO staat voor Vision Ooglaseren én meer.

Als dé gespecialiseerde oogkliniek van Nederland leveren we nu met ruim honderd medewerkers het meest uitgebreide aanbod aan refractiechirurgie: van ooglaseren tot lensimplantaten. Alle oogoplossingen onder één naam.
 

Samen sterk met FYEO

Vision Ooglaseren heeft altijd voor veilige, vertrouwde en betaalbare ooglaserbehandelingen gestaan. Dit doen we als FYEO nog steeds. Door onze krachtenbundeling met de klinieken van FYEO bieden we nu nog meer expertise en nog meer mogelijkheden voor jou.

Naast expert op het gebied van ooglaseren, is FYEO namelijk ook dé gespecialiseerde kliniek voor lensimplantatie in Nederland. Met 4 klinieken in Amsterdam, Eindhoven, Breda en Eersel kun je nu zelf de dichtstbijzijnde locatie kiezen waar je behandeld wilt worden. Volop keus dus.

  • Uitgebreider medisch team
  • Meer locaties
  • Meer behandelmogelijkheden
  • Meer expertise
  • Meer FYEO
Vision Oolgaseren naamsverandering

Bestaande cliënten van Vision Ooglaseren

Als je al een afspraak hebt gepland bij Vision Ooglaseren, dan verandert er niets voor jou. Het behandeltraject en de prijzen zijn bij FYEO gelijk aan hoe het was bij Vision Ooglaseren. Wel kun je voortaan een afspraak maken bij een kliniek die dichter bij jou in de buurt is. Ook als je in het verleden of recent behandeld bent bij Vision Ooglaseren kun je altijd bij ons terecht voor vragen of controles. Jouw specialist blijft jouw specialist. Jouw behandeltraject blijft onze zorg.
 

Optimale keus voor een leven zonder bril of lenzen

FYEO betekent dat je altijd de optimale keus hebt. Vanzelfsprekend met dezelfde hoge zorgkwaliteit en persoonlijke benadering die je van ons als Vision Ooglaseren gewend bent. Of je nu altijd haarscherp wilt zien, een leesbril nodig hebt of af wilt van je lenzengedoe, FYEO is jouw kans om voor complete bril- of lensvrijheid te gaan.
 

Vraag de nieuwe informatiebrochure aan

Ontdek wat wij als FYEO voor jou kunnen betekenen. Wil je graag meer weten over de ongekende mogelijkheden van lensimplantaties of ogen laseren, vraag dan nu de informatiebrochure vrijblijvend aan.

De brochure is niet alleen een warme kennismaking, maar vooral ook een overzichtelijke uitleg wie wij zijn geworden en hoe wij jou weer scherp kunnen laten zien. Graag tot in jouw kliniek naar keuze. Graag tot bij FYEO.