Home » Wat past bij mij?

De beste oplossing voor ieder oog

FYEO Medical biedt voor ieder oog de beste oplossing. We kunnen als een van de weinige oogklinieken in Nederland álle typen behandelingen aanbieden. Wat voor u de beste brilvervangende behandeling is, hangt af van de resultaten uit uw vooronderzoek, uw persoonlijke wensen en het advies van onze oogchirurgen.

Wilt u snel weten welke behandeling het beste bij u past? Doe dan nu de online test of vraag een gratis QuickScan of vooronderzoek aan.

 

Ons uitgebreide vooronderzoek.

Bent u benieuwd of u geschikt bent voor een brilvervangende behandeling? Met het uitgebreide vooronderzoek weet u direct welke methode het beste resultaat geeft voor uw ogen. Het vooronderzoek is geheel gratis en verplicht u tot niets

QuickScan; een verkort vooronderzoek

Wilt u snel een indicatie of uw ogen geschikt zijn voor een brilvervangende behandeling? Dan is de QuickScan voor u een goede optie. Met dit verkort vooronderzoek weet u binnen ongeveer een half uur of u geschikt bent voor ooglaseren of lensimplantatie. De QuickScan is geheel gratis en verplicht u tot niets!

 

Informatieavonden

Kiest u voor ooglaseren of implantlenzen? Kom naar één van onze informatieavonden en ontdek welke behandeling voor u het meest geschikt is. De informatieavond start met een presentatie over onze mogelijkheden in brilvervangende chirurgie. Daarna krijgt u een rondleiding door de kliniek en de operatiekamers. Zo kunt u precies zien hoe we te werk gaan. Uiteraard is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen. De informatieavond is geheel vrijblijvend en verplicht u verder tot niets.
Welke behandeling past bij u?

 • PZP
  CZ
  Nationale Nederlanden
  VGZ
  OHRA
  Univé
  Bewuzt
  Interpolis
  IZA
  Medewerker FYEO Medical
  Goed zien met eigen ogen?
  Wilt u een afspraak maken of meer informatie over een brilvervangende behandeling? Klik op onderstaande button of typ hiernaast uw naam en telefoonnummer. Dan bellen we u zo snel mogelijk terug!
  Afspraak maken
  Teruggebeld worden