Afspraak

Brochure

Tussen 40 en 50 jaar mét leesklachten

Readon-behandeling of ReplaceLenzen

Het is onomkeerbaar. Je natuurlijke oogzicht gaat achteruit. Veraf is alles misschien nog helder. Dichtbij wordt alles steeds waziger. Aan jou de keus of je je leesklachten wilt aanpakken. Er zijn twee opties om je totale blik weer scherp te krijgen. De Readon-behandeling of ReplaceLenzen.

Jouw oogsituatie weten?

Een compleet vooronderzoek GRATIS en persoonlijk.

Vooronderzoek inplannen

Gratis en compleet vooronderzoek

Weten wat jouw oogsituatie is?

Iedere behandeling begint met een gratis en vrijblijvend vooronderzoek. Jouw ogen exact in kaart brengen. Zijn je ogen gezond of heb je afwijkingen? Wat is de lengte van je oog, de grootte van de pupil en de werkelijke sterkteafwijking?

Ooggezondheid is een deel van het vooronderzoek. Belangrijk is ook jouw persoonlijke verhaal. Hoe gebruik jij je ogen? Wat zijn je verwachtingen? Samen met je oogarts kom je tot de behandeling die het beste bij jou past.

Wat beïnvloedt jouw oogzicht?

Iedere leeftijd anders zien

De impact van ouder worden geldt voor iedereen. Dus ook voor jouw ogen. Maar meer factoren zijn van invloed op hoe scherp jij de wereld ziet.

  • Sterkteafwijking - genetisch, veel dichtbij kijken op jonge leeftijd en cilinderafwijking
  • Oogaandoeningen

De slimme 1-oog-behandeling

Readon-behandeling

Letterlijk vertaald: lees door. En dat is precies wat de Readon-behandeling doet. Jou voor een aantal jaar van je huidige leesbril afhelpen. Correctie van slechts 1 oog. Met als voorwaarde dat je vertezicht in zowel je linker- als rechteroog in orde is. Met beide ogen samen kun je na de Readon-behandeling zowel dichtbij als veraf scherp zien.

Nieuwe oogsituatie
Je hersenen moeten zichzelf flink trainen voor de nieuwe oogsituatie. Houd rekening met een wenningsperiode van 6 tot 9 maanden.

Tijdelijke oplossing

Heb ik nooit meer een leesbril nodig?

De Readon-behandeling is slechts een leesbriloplossing voor een aantal jaren. Totdat je merkt dat je weer leesklachten krijgt. Logisch, want het natuurlijke verouderingsproces van je andere oog gaat gewoon door.

 

Readon-leesbrilcorrectie

3 behandelmogelijkheden

De Readon-behandeling is uniek, omdat er 3 verschillende behandelopties zijn. Afhankelijk van de bouw, gezondheid van je ogen en de benodigde correctie zal 1 oog behandeld worden. Op basis van de vooronderzoeksresultaten en het behandeladvies van de oogarts heb je de keuze uit ooglaseren, ExtraLens of ReplaceLens.

Ooglaseren

De laser past de vorm van het hoornvlies aan zodat het beeld van dichtbij weer scherp op je netvlies valt. Met hightech-apparatuur. Ooglaseren kan slechts 1 sterkte corrigeren. Bij Readon-ooglaseren is de 1-oog-correctie dus voor dichtbij, omdat je vertezicht in orde is.

Lees meer over ooglaseren

1 ExtraLens

Plaatsing van een heldere kunstlens tussen je natuurlijke ooglens en de iris van 1 oog. Een soort contactlens ín je oog in plaats van óp je oog. De ExtraLens corrigeert je leessterkte. Samen met je andere oog dat veraf goed ziet, kan je weer scherp zien. Voortaan zonder leesbril.

Lees meer over ExtraLenzen

1 ReplaceLens

Hoogwaardige kunststoflens vervangt de natuurlijke ooglens van 1 oog. De Replacelens corrigeert je zicht van zowel dichtbij als veraf. Mogelijk vanaf 45 jaar.

Lees meer over ReplaceLenzen

Totale brilvrijheid

ReplaceLenzen

Door ReplaceLenzen de rest van je leven haarscherp zien. Een eenmalige ingreep, waarbij de ReplaceLens je natuurlijke ooglens vervangt. Je sterkte verandert daarna nooit meer. Ideaal wanneer je ouder bent dan 45 jaar en je af wilt van bril of contactlenzen. Een totaal oplossing, omdat ReplaceLenzen bijziendheid, verziendheid, ouderdomsverziendheid, cilinder en staar definitief oplossen. Completer kunnen we het niet maken.

Lees meer over ReplaceLenzen