Home » Wat past bij mij? » Readon of ReplaceLenzen

Readon behandeling of ReplaceLens implantatie

Op basis van uw leeftijd en uw (beginnende) leesklachten komt u in aanmerking voor een Readon behandeling of ReplaceLens implantatie.

Wat is een Readon behandeling

De Readon behandeling is een goede optie voor u, wanneer u tussen de 40 en 50 jaar oud bent, moeite krijgt met het zicht op korte afstand, maar geen leesbril wilt dragen. Om voor een Readon behandeling in aanmerking te komen, dient uw verte zicht nog wel in orde te zijn. Bij de Readon behandeling wordt namelijk maar één oog gecorrigeerd. Door dit te doen ziet u met uw ene oog goed op de korte afstand en met uw andere oog goed in de verte. Hierdoor heeft u geen leesbril meer nodig. De Readon behandelingen bestaan uit drie verschillende behandelmogelijkheden: ooglaseren, één ExtraLens of één ReplaceLens.

Meer informatie over de Readon behandeling

 


Wat zijn ReplaceLenzen?

Bij een ReplaceLens implantatie wordt uw natuurlijke ooglens vervangen door een hoogwaardige heldere kunststoflens, waarmee uw zicht voor zowel dichtbij als veraf gecorrigeerd wordt. Na de ReplaceLens implantatie bent u vrij van de ongemakken die brillen en lenzen met zich meebrengen. Daarnaast krijgt u ook geen last meer van staar.

Meer informatie over ReplaceLenzen

 


Welke behandeling past bij mij

Of u daadwerkelijk geschikt bent voor een behandeling is afhankelijk van uw oogheelkundige uitgangssituatie. Daarnaast zijn er meerdere factoren die bijdragen aan de keuze voor de juiste behandeling, zo kan een eventuele cilinder, de grootte van uw pupil en uw werk/hobby’s hierbij een belangrijke rol spelen.

Welke behandeling voor u de beste oplossing biedt, is pas te bepalen wanneer we precies weten hoe uw oog in elkaar zit en wat uw zichtverwachtingen zijn. Tijdens een gratis en vrijblijvend vooronderzoek brengen we precies in kaart wat uw verwachtingen zijn en hoe FYEO Medical aan deze verwachtingen kan voldoen. Omdat FYEO Medical alle verschillende brilvervangende behandelingen aanbiedt krijgt u altijd een persoonlijk advies van één van de artsen; For Your Eyes Only.

Gratis vooronderzoek?

Kosten behandeling

De Readon behandeling begint vanaf 995 euro en de ReplaceLenzen zijn beschikbaar vanaf 2595 euro per oog. Deze prijzen zijn inclusief:

 • Een uitgebreid vooronderzoek en consult (altijd kosteloos. Ook wanneer u niet voor een behandeling gaat);
 • 5 jaar garantie;
 • Alle controles;
 • Zonnebril;
 • Nachtbril;
 • Kunsttranen;
 • Een eventuele noodzakelijke aanvullend behandelingen;
  PLUS
 • Gratis hotelovernachting na uw behandeling indien u verder dan 70 kilometer van de kliniek woonachtig bent
 • Gratis tijdelijke bril of lenzen indien nodig (voorafgaand aan het vooronderzoek of behandeling);

Voor het complete kostenoverzicht verwijzen wij u door naar de tarievenpagina.

For Your Eyes Only, omdat ieder oog uniek is.

Gratis vooronderzoek?

 • PZP
  CZ
  Nationale Nederlanden
  VGZ
  OHRA
  Univé
  Bewuzt
  Interpolis
  IZA
  Medewerker FYEO Medical
  Goed zien met eigen ogen?
  Wilt u een afspraak maken of meer informatie over een brilvervangende behandeling? Klik op onderstaande button of typ hiernaast uw naam en telefoonnummer. Dan bellen we u zo snel mogelijk terug!
  Afspraak maken
  Teruggebeld worden