Vooronderzoek

Brochure

FYEO open tijdens lockdown

Laatste update: 24-03-2021

FYEO is en blijft open voor alle vooronderzoeken, controles en behandelingen. Ook tijdens de huidige lockdown, ingesteld door de overheid op 15 december.
Het openhouden van onze klinieken in Amsterdam, Breda, Eersel en Eindhoven past binnen het coronabeleid van de overheid. Contactberoepen in de medische zorg zijn namelijk uitgezonderd van de aangescherpte maatregelen. Goed voor jou om te weten dat het openblijven ook aansluit bij de richtlijnen van onze branchevereniging ZKN.

Coronamaatregelen

Het uitgangspunt van FYEO is altijd dat onze werkwijze veilig is voor jou, andere cliënten en onze medewerkers. In normale omstandigheden, maar juist ook in deze coronatijd.
We hebben daarom duidelijke instructies uitgewerkt. Voorafgaand aan je behandeling en bij ieder kliniekbezoek ontvang je deze. Wij verzoeken je verder alle coronamaatregelen in de kliniek te respecteren en in acht te nemen.

Neem contact op met de kliniek wanneer je last hebt van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn etc.

Bij binnenkomst in de kliniek word je een aantal vragen gesteld.

Draag gedurende je gehele bezoek een mondneusmasker.

Bewaar zo veel mogelijk 1,5 meter afstand.

Desinfecteer of was je handen ook in de kliniek regelmatig.

Binnen de kliniek wordt gezorgd voor:

Regelmatige desinfectie en schoonmaak.

Beschermingsmaatregelen

Alle medewerkers dragen uit voorzorg een mondneusmasker.

Wat jij kunt doen:

  • Neem contact op met de kliniek wanneer je last hebt van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn etc. Bij klachten vragen wij je thuis te blijven en je afspraak telefonisch te verzetten
  • Bij binnenkomst in de kliniek word je een aantal vragen gesteld. Beantwoord deze vragen in alle eerlijkheid
  • Draag gedurende het gehele bezoek een mondneusmasker. Mocht je geen masker hebben, dan ontvang je deze bij aankomst. Tijdens je onderzoek of behandeling word je op sommige momenten gevraagd om het masker even af te zetten
  • Bewaar zo veel mogelijk 1,5 meter afstand
  • Desinfecteer of was je handen ook in de kliniek regelmatig

Waar wij voor zorgen:

  • Regelmatige desinfectie en schoonmaak
  • Beschermingsmaatregelen
  • Wij geven je bijvoorbeeld geen hand
  • Alle medewerkers dragen uit voorzorg een mondneusmasker
  • Nacontroles voor operaties worden wanneer mogelijk telefonisch ingepland

FYEO volgt de corona situatie op de voet. Mochten er urgente ontwikkelingen zijn die impact hebben op jouw bezoek of behandeling, dan informeren wij je direct. Ook onze website is altijd actueel.

Voor specifieke informatie over het coronavirus verwijzen we je naar de website van RIVM. Ook kun je terecht bij het landelijke publieksinformatienummer voor vragen over werk, vakantie en school: 0800 – 1351.

Neem vooral contact met ons op als je vragen hebt of bij twijfel of je wel of niet naar de kliniek kunt komen. Veel dank voor je medewerking en begrip. Alleen samen kunnen we jouw behandeling veilig uitvoeren.