Vooronderzoek

Brochure

Drs. Barbara Leyssens

Breed in mijn chirurgisch kunnen

Het is altijd de ambitie van drs. Barbara Leyssens geweest om iets in de chirurgie te doen. “Het microscopische van de oogheelkunde vind ik heel interessant. Samen met het cliëntencontact is dat een mooie mix. Wat wel jammer is, is dat ik blije en tevreden cliënten zelden terugzie. Zij hebben mij niet meer nodig. Wat natuurlijk fantastisch is. Zo moet het zijn.”

Haar ambitie maakt dat drs. Leyssens altijd op zoek gaat naar nieuwe uitdagingen en niet terugschrikt van nieuwe technieken. “Wat er beschikbaar is, wil ik kunnen aanbieden, zodat een cliënt altijd de best passende oplossing krijgt. Daarom voer ik alle soorten refractiechirurgie uit. Alle laser- en lensbehandelingen.”

“Ik ben heel breed in mijn chirurgisch kunnen. Van a tot z en weer tot a gaan. Ik opereer snel en soepel. Cliënten die geschikt zijn voor een behandeling, geef ik een persoonlijk advies op maat.”

 

“Ik ben trots op de goede naam die FYEO heeft opgebouwd.”

Complete groeiproces

Sinds 2011 is drs. Leyssens al werkzaam voor FYEO. Ze heeft het complete groeiproces van dichtbij meegemaakt. Van een kleine zaak met één oogarts en een laserapparaat tot dé toonaangevende oogkliniek in Nederland. Waar gewerkt wordt met de allernieuwste technieken en technische apparatuur. “Ik ben trots op de goede naam die FYEO heeft opgebouwd en waar we nu staan.”

 

Open en rustig

Drs. Leyssens weet zich altijd goed in te leven in haar cliënten. Vooral in stresssituaties of bij spanningen blijft ze open en rustig. Ze laat zich niet snel uit het lood slaan. “Ik heb voor iedereen een luisterend oor. Daarnaast kan ik me goed uitdrukken in de taal van de cliënt die tegenover me zit. Soms wetenschappelijk als ze zich gedetailleerd hebben ingelezen of juist inlevend bij angstige of kritische cliënten.”

Soms hebben mensen niet altijd een realistische kijk op de behandelingen. “Dan zien ze de behandeling te eenvoudig. Of baseren ze hun verwachtingen te veel op ervaringen van vrienden of bekenden. Wat ik dan kan doen, is eerlijk en open communiceren dat hun situatie uniek is. Precies zoals hun behandeling dat ook zal zijn.”

 

Even voorstellen

Drs. Barbara Leyssens

Behandelingen door Drs. Leyssens

• Ooglaseren
• ExtraLenzen
• ReplaceLenzen
 

Persoonlijke informatie

• BIG-geregistreerd onder nummer: 99911731201

Lidmaatschappen