Vooronderzoek

Brochure

Drs. Ali Dulaimi

Afkomstig uit een echte doktersfamilie

Oogchirurg, cosmetisch chirurg, ondernemer, sportliefhebber en voetballer. Ontmoet drs. Ali Dulaimi in een notendop. “En mensenmens natuurlijk. Ik leer mijn cliënten graag goed kennen. Mensen geven hun ogen wel in mijn handen. Dat vereist wederzijds vertrouwen.”

Drs. Dulaimi denkt graag mee wat de beste oplossing kan zijn. “Mijn eerste vragen die ik aan cliënten stel is wat hun motivatie is en waarom nu. Het belangrijkste dat ik kan doen is eerlijk zijn. Ook als mensen ongeschikt zijn voor een behandeling. Dat is ook een antwoord.”

 

Maximale resultaat

Het doktersberoep zit drs. Dulaimi overduidelijk in zijn DNA. “Ik ben afkomstig uit een echte doktersfamilie. Ooms en tantes. Vader en moeder zijn allebei anesthesist oftewel slaapdokters. Op mijn achtste mocht ik al met mijn moeder naar de operatiekamer om mee te kijken. Toen kon dat nog. Ik wilde vroeger chirurg of voetballer worden. Voetballer is niet gelukt, maar ik speel met FYEO nu wel in de Champions League.”

Als sportliefhebber en amateurvoetballer praat drs. Ali Dulaimi gekscherend graag in voetbaltermen. “Ik word wel de Christiano Ronaldo van de oogheelkunde genoemd. No bullshit approach, straight to the point, mijn behandelingen zijn vlot, zonder complicaties, het team voelt zich prettig, alles is goed voorbereid. Altijd het maximale resultaat. Die feedback krijg ik ook terug.”

 

"Voetballer worden is niet gelukt, maar ik speel met FYEO nu wel in de Champions League."

Prachtig bedrijf

Zijn bijnaam heeft ongetwijfeld te maken hebben met zijn andere gezicht. Naast refractiechirurgie bij FYEO is drs. Dulaimi ook cosmetisch chirurg. “Ik run mijn eigen kliniek Looks Clinic in Zwolle. Hier ligt de focus op verjonging en verfrissing. Ik vind de schoonheid van het gezicht belangrijk.”

Drs. Dulaimi ervaart dagelijks de kracht en professionaliteit van FYEO. “Bij FYEO zijn we echt onderscheidend. We hebben altijd de nieuwste producten en apparatuur tot onze beschikking. Dat is ongeëvenaard in Nederland. Onder leiding van medisch directeur dr. Kerkhoff is een prachtig bedrijf opgezet.”

Drs. Dulaimi ziet de toekomst van FYEO rooskleurig in. “We kunnen meer bekend worden bij het grotere publiek. Vooral in de regio Amsterdam, in het zuiden heeft FYEO al een grote naam.”

Even voorstellen

Drs. Ali Dulaimi

Behandelingen bij FYEO door Drs. Dulaimi

• Ooglaseren
• ExtraLenzen
• ReplaceLenzen
 

Persoonlijke informatie

• BIG-geregistreerd onder nummer: 79916425001

Lidmaatschappen