Vooronderzoek

Brochure

Drs. Khalid Allali

Impact maken op de levens van cliënten

Ooit studeerde drs. Khalid Allali lucht- en ruimtevaarttechniek. Een studie met passie voor techniek, maar het menselijke contact miste. “Binnen de oogheelkunde kan ik impact maken op de levens van cliënten én werken met gadgets en lasers. Ik kan alles doen waar ik als jongen van droomde.” 

Drs. Allali wordt door zijn cliënten gezien als een arts met een innemende persoonlijkheid. “Ik krijg vaak terug dat ze mijn manier van communiceren fijn vinden. Goed luisteren, inhaken op wat cliënten vertellen. In duidelijke taal uitleggen wat ze kunnen verwachten. Stap voor stap door de behandeling gaan. Het geeft controle hoe mensen hun behandeling ervaren."

 

"Stap voor stap door de behandeling gaan. Het geeft controle hoe mensen hun behandeling ervaren."

Enorm goed artsenteam

Bij FYEO werkt drs. Allali als refractiechirurg. Hij helpt cliënten om van hun bril of lenzen af te komen. Hij voert álle behandelingen uit die FYEO aanbiedt. Daarnaast specialiseert drs. Allali zich in netvlieschirurgie aan het Radboud-ziekenhuis in Nijmegen. “Ik houd me dus bezig met zowel gezonde als zieke ogen.”

Drs. Allali vindt het belangrijk om met ervaren collega's te werken waar hij ook nog van kan leren. Binnen het FYEO-team is drs. Allali één van de jongere oogartsen. “Wat ik uitdagend vind, is dat we bij FYEO Champions League spelen. Ik maak deel uit van een eersteklas artsenteam, dat uniek is in Nederland.”

 

Passie voor het vak

“Het is mooi dat de kernwaarden van FYEO, eerlijkheid, comfort en het beste resultaat, ook mijn eigen waarden zijn. Ik heb een enorme passie voor mijn vak en ik wil elke dag beter worden. Wij bieden alle soorten behandelingen aan, waardoor we iedere cliënt een persoonlijk behandeladvies op maat kunnen geven. Alle mogelijke laserbehandelingen en bij lensimplantatiebehandelingen adviseren we uit een breed scala aan lenzen, waardoor het beste persoonlijke resultaat wordt gerealiseerd. Altijd uitgevoerd met de meest geavanceerde apparatuur.”
 

Even voorstellen

Behandelingen door Drs. Khalid Allali

• Ooglaseren
• ExtraLenzen
• ReplaceLenzen
 

Persoonlijke informatie

• BIG-geregistreerd onder nummer: 09917599001

Lidmaatschappen