Vooronderzoek

Brochure

Behandelingen op topniveau

Onze technologie

Als de Champions League. Dat is het constante topniveau waarop wij opereren. Met hightech-apparatuur die voldoet aan de laatste technologische ontwikkelingen. Met extreem kundige oogartsen die de juiste kennis bezitten om deze technologie optimaal in te zetten. Al deze gebundelde kwaliteit is natuurlijk fantastisch voor jouw behandeling. Jouw ogen worden met uiterste precisie, kwaliteit en veiligheid behandeld.

Hightech only

Lasertechnologieën

Femtosecond laser

Zeiss VisuMax Femtosecond System

Dit innovatieve lasersysteem maakt gebruik van high-performance lasertechnologie en wordt gekenmerkt door scherpe precisie, ongeëvenaarde snelheid en zachte behandeltechniek. De Zeiss VisuMax maakt ReLEx SMILE mogelijk, de oogvriendelijkste behandeling ter wereld.

Keuze uit meerdere lasersystemen
Behalve de Zeiss VisuMax kan ook de IntraLase IFS het ReLeX SMILE-lentikel laseren. Beide zijn femtosecond lasers, die door middel van het plaatsen van luchtbelletjes 'snijden' door weefsel. Meetgegevens bepalen welk lasersysteem jou het beste resultaat geeft. Voor jouw behandeling zijn dus meerdere laserplatforms inzetbaar. Een uniek aanbod van oplossingen.
 

Femtosecond laser

Intralase iFS

De Intralase geeft onze oogartsen ongekende controle. Met deze laser kan de oogarts nog veiliger en nauwkeuriger een volledig individuele Lasikflap creëren. Met betere gezichtsscherpte en snellere genezing. Het maken van deze flap is volledig pijnloos.
De tweede stap van IntraLasik, het laseren van de sterktecorrectie, wordt uitgevoerd met de Swind Amaris.

Keuze uit meerdere lasersystemen
Behalve de IntraLase IFS kan ook de Zeiss VisuMax de flap laseren. Beide zijn femtosecond lasers, die door middel van het plaatsen van luchtbelletjes 'snijden' door weefsel. Op basis van meetgegevens wordt bekeken welk lasersysteem jou het beste resultaat geeft. Voor jouw behandeling zijn dus meerdere laserplatforms inzetbaar. Een uniek aanbod van oplossingen.

Excimer laser

Schwind Amaris

De Schwind Amaris is een excimer laser. Deze brandt het weefsel weg en wordt ingezet bij TransPRK, Lasek en de tweede stap van de IntraLasik-behandeling.
Bij de TransPRK-methode verwijdert de oogarts het bovenste laagje van het hoornvlies uiterst precies door laserpulsen. Om vervolgens de sterktecorrectie nauwkeurig te laseren. Deze innovatieve laser maakt de behandeling korter en het herstel sneller en minder gevoelig.

ReplaceLens-behandeling

Lasergestuurd

Femtosecond Laser Assisted Cataract Surgery

Door een speciale femtosecond laser te gebruiken, vaak de Catalys Precision Laser System, kunnen de eerste stappen van een ReplaceLens-behandeling volledig lasergestuurd worden uitgevoerd in plaats van handmatig.

In vergelijking met handmatige behandeling

Voordelen lasergestuurd

  • Zichtresultaat zeer goed te voorspellen
  • Het meest optimale gezichtsvermogen
  • Sneller herstel
  • Minder kans op reststerkte