Vooronderzoek

Brochure

FYEO Eindhoven

Droom jij ook van een leven zonder bril of contactlenzen? Dan heten wij je van harte welkom in onze moderne oogkliniek aan de Vestdijk in Eindhoven. Door middel van ooglaseren of lensimplantatie bieden wij de beste oplossing voor jouw ogen aan. Neem contact op met onze kliniek, of plan alvast een vrijblijvend vooronderzoek in. Dit kan gemakkelijk online.

Lounge FYEO

FYEO Eindhoven

Vestdijk 56
5611CE Eindhoven

Maandag: 09:00 - 17:30u
Dinsdag: 09:00u - 17:30u
Woensdag: gesloten
Donderdag: 09:00u - 17:30u
Vrijdag: 09:00u - 17:30u

Telefonisch zijn we van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 08:00u en 18:00u via: 0497 360 860.

Behandeltraject Eindhoven

Op deze locatie kun je terecht voor het vooronderzoek en de controles zodat de meeste contactmomenten lekker comfortabel dichtbij huis zijn. Wanneer je in aanmerking komt voor een behandeling, dan vindt deze plaats in onze andere kliniek in Eersel. Zowel ooglaseren als lensimplantatie-behandelingen worden in Eersel uitgevoerd.

Na het doen van een uitgebreid vooronderzoek in Eindhoven, bespreken we met jou wat de best passende behandeling is. Altijd met als doel om het beste resultaat te behalen.
 

Bereikbaarheid

Onze kliniek aan de Vestdijk in Eindhoven is zowel met de auto als het openbaar vervoer goed te bereiken.
Navigatiesysteem: Vestdijk 56 – 5611CE Eindhoven

Parkeren & Entree

Parkeren kan in parkeergarage Q-Park Heuvel, welke zich om de hoek bevindt van FYEO. Aangekomen bij het pand aan de Vestdijk bevindt de ingang zich aan de linkerkant van het gebouw. Na een aantal traptreden loop je rechtdoor waarna je de ingang aan je rechterhand ziet. Hier volgt een draaideur waar je nummer ‘3’ kunt bellen. Ben je rolstoelafhankelijk of slecht ter been? Dan kun je om het naastgelegen pand aan de linkerkant de schuin oplopende stoep volgen. Wij heten je van harte welkom!