fbpx Spring naar content

Alle belangrijke keurmerken op een rij

Goede zorg is erkende zorg. Nauw verbonden met kwaliteitsgaranties. Wij stellen hoge eisen aan kwaliteit en veiligheid in vooronderzoeken, behandelingen en alle nazorg.

Kwaliteit

Ga je voor een oogbehandeling kijk dan altijd of deze keurmerken aanwezig zijn. Ze garanderen de kwaliteit van de oogkliniek, gebruikte technieken en oogartsen.
Vanzelfsprekend is FYEO een ZKN-gecertificeerde kliniek en zijn alle oogartsen BIG- en NGRC-geregistreerd.

ZKNZKN

Zelfstandige Klinieken Nederland is de Nederlandse brancheorganisatie voor zelfstandige klinieken. Het ZKN-keurmerk garandeert de beste medische zorg. Van medisch handelen tot aan de organisatie. De strenge kwaliteitseisen zijn gebaseerd op wettelijke richtlijnen. Jaarlijks wordt door een externe auditor een grondige en strenge audit uitgevoerd. Geheel onder toezicht van de Inspectie voor de Gezondheidszorg. Wij zijn trots al jaren een ZKN-gecertificeerde kliniek te zijn.

NGRCNGRC

Het Nederlands Gezelschap Refractie Chirurgie waarborgt de kwaliteit en veiligheid van refractiechirurgie in Nederland. Hieronder vallen ooglaserbehandelingen en lensimplantatie. Bovendien ligt het voorzitterschap van het NGRC bij de medisch directeur van FYEO.

Het NGRC is een werkgroep van het Nederlands Oogheelkundig Gezelschap, afgekort het NOG. De werkgroep waarborgt de kwaliteit van refractiechirurgie in Nederland. Dit doen zij door richtlijnen op te stellen voor het veilig en verantwoord beoefenen van refractiechirurgie. Deze richtlijnen zijn verwoord in de Consensus Refractiechirurgie.

BIG

BIG staat voor Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg. In het BIG-register kun je controleren of je met een kundige zorgverlener te maken hebt. Het register is gebaseerd op de gelijknamige Wet op de beroepen in de individuele gezondheidszorg. De wet moet de kwaliteit van de gezondheidszorg hoog houden. Ook beschermt de wet cliënten tegen ondeskundig en onzorgvuldig handelen van zorgverleners. Al onze oogartsen zijn BIG-geregistreerd.

Zoeken naar je oogarts doe je zo

NOGNOG

NOG LogoHet Nederlands Oogheelkundig Genootschap bewaakt de kwaliteit van de oogzorg in Nederland. Daarnaast faciliteert het NOG oogartsen in hun vak. Het NOG toetst of chirurgen aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen op het gebied van technische zorg, de behandeling van de klant en de resultaatverwerking. Alle oogartsen van FYEO zijn lid van het NOG.

Interne kwaliteitsgarantie

Naast genoemde externe keurmerken hanteren wij onze eigen strenge regelgeving als het gaat om infectiepreventie, medicatieveiligheid, medewerkersveiligheid en brandveiligheid. Wil je meer weten over onze interne kwaliteitsnormen? Lees dan deze belangrijke documenten. Het zijn ethische garanties die zorgen dat jouw zorgkwaliteit aan de hoogste eisen voldoet.

Plan een gratis en vrijblijvend vooronderzoek

Iedere behandeling begint met een vooronderzoek. Dit onderzoek is essentieel om jouw oogsituatie exact in kaart te brengen. Zonder vooronderzoek geen behandeling.

  • Persoonlijk behandeladvies op maat
  • Oogarts van consult, is behandeld oogarts
  • All-in prijs