fbpx Spring naar content

Welkom bij FYEO

Welkom bij de grootste oogzorgkliniek van Nederland. We hebben al meer dan 50.000 mensen behandeld en met maar liefst 250 collega’s, verdeeld over 10 klinieken door heel Nederland, zijn we dagelijks bezig met onze missie: een leven zonder bril.

Ieder mens is uniek. Ook jij hebt je eigen verhaal, dagelijkse activiteiten, wensen en verwachtingen. Wij horen graag jouw verhaal, want dat geeft ons de gelegenheid om maatwerk advies te geven als het aankomt op jouw ogen. Afhankelijk van jouw oogconditie en levensstijl geeft één van onze oogartsen een behandeladvies op maat en gaan we er samen voor zorgen dat je weer scherp kan zien zonder bril of contactlenzen.

Je vindt onze klinieken op de volgende locaties. Er is altijd een kliniek bij jou in de buurt dus plan snel een vrijblijvend vooronderzoek in.

De naam FYEO is een afkorting voor For Your Eyes Only. Wij kiezen echter voor FYEO, wat je overigens uitspreekt als “FIJO”.

Onze historie

FYEO kent een hele mooie historie die teruggaat naar 1984. In dat jaar opende Paul Holtmann zijn allereerste optiekzaak onder de naam Holtman Optiek in Reusel (NB). Met dank aan zijn passie voor het vak en ongeëvenaarde gastvrijheid volgden er al snel meerdere succesvolle optiekzaken. In 2002 besloot Paul Holtmann als een van de eerste mensen in Nederland een ooglaserkliniek te openen onder de naam FYEO Medical.

Dit was een groot succes! Paul besloot zijn optiekzaken te verkopen en zich volledig te focussen op ooglaserbehandelingen en lensimplantaties. Het klantenbestand en daarmee ook het team van FYEO maakte een ongekende groei door en dit succes bleef niet beperkt tot het zuiden van Nederland. Om een verdere groei te realiseren en een leven zonder bril voor iedereen in Nederland beschikbaar te maken besloot Paul Holtman FYEO te verkopen aan Commited Capital.

Dankzij het vertrouwen van onze cliënten, ijzersterke mond-tot-mondreclame en met hulp van Commited Captital groeit FYEO uit tot één van de marktleiders in Nederland. We openen klinieken in diverse steden en landelijk dekking is binnen handbereik. Wat ooit begon als een kleine optiekzaak in Brabant is dankzij een visie en een gedreven team van specialisten uitgegroeid tot de beste kliniek van Nederland op het gebied van refractiechirurgie.

Onze cultuur

Het ondernemende, gastvrije en vooruitstrevende karakter dat in onze historie zit verweven, is ook nog altijd onderdeel van onze hedendaagse cultuur. De cliënt staat centraal en de originele pijlers van FYEO worden nog dagelijks nagestreefd. Namelijk Comfort, Eerlijkheid en het Beste Resultaat. Deze kernwaarden zitten nadrukkelijk in onze processen en dienstverlening verweven. Alles voor jouw ogen.

+
Cliënten behandeld
Vestigingen in Nederland
Van de beste oogartsen
Behandelmethodes

Impressie

Samenwerkingen

Onze specialisten

Onze oogartsen behoren tot de meest gerespecteerde en ervaren refractiechirurgen van Nederland. Samen hebben ze bij FYEO inmiddels ruim 50.000 mensen van hun bril of lenzen afgeholpen. Ze voeren niet alleen oogbehandelingen uit, ze onderzoeken ook voortdurend technieken om onze behandelingen te verbeteren. Daarnaast leiden zij ook andere oogartsen op tot refractiechirurg. Maak alvast kennis met ons artsenteam. De arts die je bij het consult ziet, is ook meteen de arts die je uiteindelijk zal behandelen.

Alle oogartsen zijn in het bezit van een BIG-Registratie en zijn aangesloten bij het NOG.

Werken bij FYEO

Iedereen die bij FYEO werkt weet als geen ander dat ogen een kostbaar bezit zijn en dat goed zien alles waard is. Onze uitdaging is er samen voor te zorgen dat we onze cliënten helpen om van hun bril of contactlenzen af te komen. Best spannend zo’n behandeling, we vinden het daarom erg belangrijk dat we tijdens dit traject alle comfort bieden aan onze cliënten. Ditzelfde comfort bieden we ook aan onze medewerkers, zij zijn tenslotte de belangrijkste voorwaarde voor ons succes. Liefde en passie voor het vak en genieten van het werk zijn belangrijke drijfveren voor onze medewerkers. Thuis bij FYEO noemen we dat.

Tips tijdens het hooikoortsseizoen, de opening van een nieuwe kliniek, hoe werkt ooglaseren nou eigenlijk? Allemaal onderwerpen die je hier kunt teruglezen. En nog veel meer!

Plan een gratis en vrijblijvend vooronderzoek

Iedere behandeling begint met een vooronderzoek. Dit onderzoek is essentieel om jouw oogsituatie exact in kaart te brengen. Zonder vooronderzoek geen behandeling.

  • Persoonlijk behandeladvies op maat
  • Oogarts van consult, is behandeld oogarts
  • All-in prijs