fbpx Spring naar content

Dr. Lenneke de Visser

Oogarts
Behandelingen door D. Lenneke de Visser
Dr. Lenneke de Visser

Betrokken oogarts

Iemand die de tijd neemt voor haar cliënten. Dat is wat Dr. Lenneke de Visser het beste omschrijft. Zo’n oogarts die je graag voor je hebt tijdens je consult. Toegankelijk, oprecht en niet kort door de bocht. “Ik gebruik veel tekst om alles duidelijk uit te leggen. Van cliënten hoor ik graag wat hun wensen zijn. Het is belangrijk om hier de ruimte voor te geven.”

Dr. de Visser vindt het belangrijk dat cliënten blij en tevreden zijn. “Daar steek ik graag tijd en energie in.’’ Ook als iemand niet of minder tevreden is. ‘’Dan praat ik goed met de mensen en probeer oplossingen te vinden om ze wel weer tevreden te krijgen. Daar doe ik echt mijn best voor.”

Alles moet kloppen

Dr. de Visser wilde van kinds af aan altijd al dokter worden. Niet alleen om mensen beter te maken, maar ook voornamelijk vanwege haar interesse in het menselijk lichaam. “Het interesseert me om overal dieper op in te gaan. Ik wil altijd weten hoe het zit. Daarom vind ik verschillende technieken leren zo leuk. Hoe is de dynamiek in zo’n oog en de techniek eromheen? Alles moet perfect kloppen.”

‘’Van cliënten hoor ik graag wat hun wensen zijn. Het is belangrijk om hier de ruimte voor te geven.”

Overstap naar FYEO

Haar studerend en werkend bestaan in de algemene oogheelkunde in ziekenhuizen heeft zich altijd in Utrecht afgespeeld. Tot Dr. de Visser in 2022 de overstap naar FYEO maakte. “Hoewel ik dol ben op cataractoperaties, geen oog is tenslotte hetzelfde, was ik wel toe aan een nieuwe uitdaging. Ik wilde nieuwe dingen leren. Die mogelijkheid zag ik niet in het ziekenhuis. Ik besloot vol voor de refractiechirurgie te gaan. Sinds mijn overstap heb ik geen dag spijt gehad.”

Beste zorg

De verschillen tussen de ziekenhuiszorg en de cliëntbenadering van FYEO zijn volgens dr. De Visser enorm. “In het ziekenhuis zag ik 50 tot 60 patiënten per dag voorbijkomen. Je raakt geoefend hoe je mensen op een snelle, maar wel tevreden manier te woord staat. Bij FYEO is alles gericht op wat wij als artsen nodig hebben om de beste zorg te leveren. Ik hoef geen productie in stand te houden. Dat is fijn en belangrijk. Bij FYEO staat de cliënt echt centraal.”

Dr. Lenneke de Visser
Dr. Lenneke de Visser
BIG registratie nr:29064051501

Andere specialisten

Avatar artsen

Drs. Frederik Dijkman

Oogarts arrow_forward
Avatar artsen

Drs. Karin van der Maesen

Oogarts arrow_forward
Avatar artsen

Dr. Melissa Vereecken

Oogarts arrow_forward
Drs. Stefan de Geus

Drs. Stefan de Geus

Oogarts arrow_forward

Plan een gratis en vrijblijvend vooronderzoek

Iedere behandeling begint met een vooronderzoek. Dit onderzoek is essentieel om jouw oogsituatie exact in kaart te brengen. Zonder vooronderzoek geen behandeling.

  • Persoonlijk behandeladvies op maat
  • Oogarts van consult, is behandeld oogarts
  • All-in prijs